Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriHonorTeknoloji

24 GB RAM’e Sahip Honor 90 GT Sızdırıldı: Düz Kenar ve Şık Tasarım Bir arada!

Honor markasının Redmi K70 ve K70e ile rekabet edecek modelleri 90 GT ve X50 GT düz kenar ve şık tasarımı ile sızdırıldı.

Geçtiğimiz ay Honor 100 serisinin piyasaya sürülmesinin ardından şirket dikkatini başka modellere çevirdi. 29 Kasım tarihinde tanıtılan Redmi K70 serisinde düz model ve K70e modeli fiyat performans oranıyla oldukça iyi durumdaydı. Honor bu iki model ile rekabet edecek yeni cihazlar tanıtacak. Bu cihazlar Honor 90 GT ve X50 GT olacak.

Redmi K70 ve K70e Modeline Honor 90 GT Modeliyle Cevap Geliyor

Honor 90 GT
Honor 90 GT

Sızan görüntülerde 90 GT’nin kardeşi 80 T’ye göre önemli tasarım farklılıkları bulunuyor. Mat bir yüzeye sahip mora çalan bir renk ile sızan telefonun kamera modülü ise tek bir parçadan oluşuyor. Üçlü kamera modülü ve bir adet LED flaşı barındıran kenarları oval modül bulunuyor. Ayrıca kamera modülünün yüksek bir çıkıntı ve etrafının ise altın renginde olduğu görülüyor.

Teknik Özellikler

GT 90 modelinin kamera özelliklerinden ziyade performansıyla ön plana çıkması beklentiler arasında. Snapdragon 8 Gen 2 ile güçlü performans verecek olan model, Çin’in önemli 3C sertifikasyon platformunda da ortaya çıkmıştı.

100W kablolu şarjı destekleyecek modelde Honor markasına ait telefonlar içerisinde 24 GB RAM’e sahip ilk akıllı telefon olması bekleniyor.  K70 ile rekabet etmesi beklenen modelin fiyat olarak rekabetçi olması bekleniyor. Tanıtım tarihi olarak bu yıl bitmeden bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu