Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo X70 Pro+ En Net Hali ile Karşımızda

Vivo’nun yeni amiral gemisi modeli Vivo X70 Pro+ en net görselleri ile karşımıza çıktı. Bu telefon çok ama çok konuşulur.

Çinli vivo, muhtemelen Eylül ayında karşımıza X70 ailesi ile çıkacak. X70 ve X70 Pro modellerinde MediaTek Dimensity 1200 yonga setine yer verecek olan firma asıl bombayı Vivo X70 Pro+ ile patlatacak. Amiral gemisi segmentinde yer alacak olan bu telefon bugün bazı özellikleri ve en net görselleri ile bir kez daha karşımıza çıktı.

Vivo X70 Pro+ özellikler ile çılgın atacak

Telefonun görsellerine geçmeden önce gelin özelliklerine kısaca bir göz atlım. Telefonda 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alacak. Bu ekranın Samsung E5 OLED olması bekleniyor. Gücünü Snapdragon 888 veya en iyi ihtimalle Snapdragon 888 Plus yonga setinden alacak olan telefonun 8 GB RAM ve 12 GB RAM‘li sürümleri bulunacak. Tabii bu iki modelde de yazılım ile RAM artırma özelliğinin yer alacağını belirtelim.

65W hızlı şarj desteği ile gelecek olan telefonun boyutları ise 164,8 x 75,5 x 9mm olacak. Fiyat açısından 700 dolar bandında satılacağını düşündüğümüz bu model kamerası ile de dikkatleri üzerine çekecek. Zeiss lensler kullanacak olan telefonda dörtlü kamera kurulumu yer alacak. Bu kameralardan biri periskop lens olacak. 108 Megapiksel ana kamera sensörü ile donatılacak olan bu telefonun DxOMark puanını çok merak ediyoruz.

Türkiye’deki yatırımları ile ülkemiz kullanıcılarının da ilgisini çekmeyi başaran Vivo, yeni serisinde V1 adını verdiği yeni görüntüleme çipini de kullanacak. Bu görüntüleme çipinin detayları henüz açıklanmadı. Muhtemelen Eylül ayındaki etkinlikte fark yaratacak olan V1 çipi hakkında yeni detaylar öğreneceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu