AndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 Ultra Garip Bir Kamera Sorunu İle Gündemde

Galaxy S23 Ultra kamera sorunu baş göstermeye başladı. Sabitleme hatası hem fotoğraf hem de video çekiminde ortaya çıkıyor.

Yeni bir cihazın piyasaya sürülmesinden sonra bazı hatalarla gündeme gelmesi artık olağan bir durum. Sorunların büyük bölümü genellikle yazılım güncellemeleri ile düzeltiliyor. Görünüşe bakılırsa Samsung Galaxy S23 Ultra bu sorunlardan birini yaşıyor.

SamMobile sitesinde yer alan habere göre S23 Ultra’nın kamera sabitlemesinde garip bir sorun ortaya çıktı. Soruna neyin buna neyin sebep olduğu şu an bilinmese de bir yazılım güncellemesiyle düzeleceği düşünülüyor.

Alt bölümde yayınlanan iki videoya göz attığınızda sabitleme sorunu bazen fotoğraf bazen de video çekiminde ortaya çıkıyor. Sitenin aktardığına göre kamera ayarlarını sıfırlamak bazen çözüm olabiliyor. Ancak kamera uygulamasını açılıp kapatılmasında sorunun devam ettiği bildiriliyor.

S23 Ultra kullanıyor ve benzer bir hatayı sizde alıyorsanız kamera ayarlarını sıfırlayıp yeniden denemenizde fayda var. Samsung muhtemelen kısa süre içerisinde söz konusu kamera sorununu giderecek bir güncelleme yayınlayacaktır.

Öte yandan Samsung, S23 serisi sonrasında birçok model için One UI 5.1 güncellemesini yayınladı. Kimi kullanıcılar güncelleme sonrasında pilin hızlı tükendiği sorununu bildiriyor. Samsung muhtemelen bu hatayı da kısa süre içerisinde gündeme alacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu