Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus Bullets Wireless Z geliyor! Peki ama ne zaman?

14 Nisan’da OnePlus 8 serisi ile birlikte akıllı telefon pazarını darma duman edecek olan OnePlus, aynı tarihte Bullets Wireless Z’yi, yani yeni kulaklığını da tanıtacak!

Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında tanıtılan Bullets Wireless 2’nin devamı olarak Bullets Wireless Z üzerinde çalışan OnePlus, çok yakında her sektörde pazarı karıştıracak. 14 Nisan tarihinde OnePlus 8 serisi ile birlikte akıllı telefon pazarına yepyeni bir amiral gemisi kazandıracak olan şirket, sadece bununla kalmayarak Bullets Wireless 2’nin daha uygun fiyatlı bir versiyonunu; OnePlus Bullets Wireless Z’yi bizlere sunacak. Peki Bullets Wireless Z bizlere neler mi vaad edecek? Bu soruya net bir cevap veremeyecek olsak da, gelin bir bakalım…

Henüz birçok detayını bilmediğimi OnePlus Bullets Wireless Z, bir önceki cihazdan daha uygun olacak diyebiliriz. Bu doğrultuda ilk cihazdan daha düşük bir donanıma sahip olması muhtemel olan kulaklık, tam anlamıyla da kablosuz olmayacak. Daha önceki iki model gibi kablolu, ancak bağlantıyı Bluetooth üzerinden sağlaması muhtemel olan Bullets Wireless Z, Bluetooth 5.0 desteğini de bizlere sunacak. Kulaklık aynı zamanda USB Type-C çıkışlı olacak ve bataryalarını bu çıkış sayesinde dolduracak. Bunların yanında da, hızlı şarj desteğini kullanıcılarına sunacak.

Bullets Wireless Z ile ilgili henüz tüm bildiklerimizin bunlar olduğunu belirtelim. Ancak aklınızda daha fazla fikir oluşması için bir önceki modelin dikkat çeken özelliklerini sizlerle paylaşalım. Geçtiğimiz Mayıs’da tanıtılan Bullets Wireless 2, 10 dakikalık şarj ile 10 saatlik pil ömrü sunuyor, tam şarj ile de 14 saat çalışabiliyordu. Aynı zamanda Qualcomm aptX-HD sayesinde yüksek çözünürlüklü, kesintisiz ve düzgün bir dinleme deneyimini bizlerin beğenisine sunan cihaz, 99 dolarlık bir etiketle geliyordu.

Her neyse, uzun lafın kısası 14 Nisan tarihinde sadece OnePlus 8 serisi ile değil, Bullets Wireless Z ile de baş başa kalacağız…

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu