AndroidGüncel Teknoloji HaberleriLenovoMobirollerTabletTeknoloji

Rakipleri Telefon, Lenovo Tablet!! Lenovo M10 FHD REL Tablet Tanıtıldı!

Gittikçe değişen akıllı telefonlar, bazı markaları zorluyor. Onlardan biri olan Lenovo ise Hindistan’da akıllı telefon yerine M10 FHD REL tabletini tanıttı.

Her gün daha fazla değişen akıllı telefonlar, bir çok markanın da en öncelikli elektronik cihazları. Bu oldukça öncelik verilen akıllı telefonların ise, elbette başarılı olmaya ihtiyacı var. Bu doğrultu da birçok firmanın dünyanın en büyük iki pazarı olan Çin ve Hindistan‘a odaklanmış durumda. Ancak bazı istisnalar da yok değil. İşte o istisnalardan biri ile karşınızdayız. Peki bu istisna kim mi? Tabi ki Hindistan’da akıllı telefon satışlarını durduran tablet tarafına odaklanan Lenovo… Son tanıttığı tablet ise Lenovo M10 FHD REL!

Hindistan pazarında akıllı telefon işinden elini çeken Lenovo, bu pazar da satışa sunmak için fena sayılmayacak uygun fiyatlı bir tableti tanıttı. Kalın çerçeveli 10,1″ FHD IPS bir ekrana sahip olan M10 FHD REL, aynı zaman da arkada 8 MP, önde ise 5 MP çözünürlüğünde iki kameraya sahip. Bununla beraber Snapdragon 450 yonga setinin kullanıldığı cihaz, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama ile birlikte geliyor. microSD desteği ile beraber çift hoparlör gibi küçük ama hoş detayları da kendinde barındıran tablet, Andoid 9 işletim sistemini kullanıyor.

Lenovo M10 FHD REL Tablet
Lenovo M10 FHD REL Tablet

Pil kısmında ise 7.000 mAh kapasiteli gayet iyi bir batarya ile birlikte gelen cihaz, Micro-USB’den şarj oluyor ve çıkış sağlıyor. Bunların yanı sıra 3.5 mm Jack girişi ve çift bantlı Wi-Fi ile birlikte 196 dolardan satışa çıkan tablet, şuan için sadece Hindistan pazarında satışa sunuluyor.

Sizce bu tablet Hindistan’da ne kadar başarılı olacak? Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu