Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi Oyun Telefonu Hızlı Şarj Desteği İle Oyuncuların İmdadına Yetişecek!

Redmi oyun telefonu hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Son gelişmeler telefonun çok hızlı şarj desteğine sahip olacağını gösteriyor.

Yepyeni gelişmeler ile teknoloji dünyası çalkalanmaya devam ediyor. Her geçen gün yeni bir haber gelirken biz teknoloji yazarları da gelişmeleri yakından takip ediyoruz. LG markasının akıllı telefon pazarından çekilmesini henüz sindiremezken Xiaomi Redmi marka bir oyun telefonunun piyasaya sürüleceği ortaya çıktı. 200 milyondan fazla satmayı başaran Redmi telefon serisi yeni oyun telefonu ile daha hızlı ivme kazanacak gibi görünüyor. Telefona dair ilk bilgilere ulaşmayı başardık. Edindiğimiz bilgiler özellikle oyun oynayan kullanıcıların hoşuna gidecek gibi görünüyor.

Redmi markası ilk oyun telefonunu bu yıl içerisinde piyasaya sürecek. Diğer oyuncu telefonlarına nazaran daha şık ve sade bir tasarıma ev sahipliği yapacak olan telefon pil kullanım süresi ve şarj süresi ile de oldukça tatmin edici olacak. Bugün edindiğimiz bilgiler ile telefonun 65W hızlı şarj özelliğine sahip olacağını öğrendik.

Redmi Oyun Telefonu

Redmi Oyun Telefonu Geliyor

MediaTek Dimensity 1200 işlemci ile piyasaya sürülmesi beklenen oyuncu telefonu ultra hızlı şarj desteğine de sahip olacak. 65W hızlı şarj desteği ile oyunculara hızlı dolum imkanı verecek olan telefon en hızlı şarj olan Redmi akıllı telefon olma özelliğine de sahip olacak. Samsung E4 AMOLED ekrana sahip olacağı ortaya çıkan oyuncu telefonu 5.000mAh pil kapasitesine ev sahipliği yapacak. 305 dolar başlangıç fiyatı ile piyasaya çıkış yapacağı ifade edilen telefon modeli bu yıl içerisinde raflardaki yerini alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu