Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 5G telefon ile rekabette ben de varım diyor

Bu yıl belki de en iddialı telefonların sergileneceği Mobil Dünya Kongresi’ne tanıklık edeceğiz. Hem katlanabilir hem de 5G destekli telefonların tanıtılacağı etkinliğe artık sayılı günler kaldı. 24 Şubat tarihinde başlayacak MWC 2019’un katılımcıları arasında OnePlus’ın da yer alacağı belirtildi. OnePlus 5G destekli telefonu burada tanıtacağını bir davetiye ile duyurdu.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

OnePlus, etkinlikte Qualcomm standında kendisi için ayrılan bölümde bu telefonu kullanıcıların beğenisine sunacak. Katılımcılar, OnePlus standında bir 5G ağı üzerinden iletişim kurabilecek ve 5G’nin diğer yeteneklerini deneyimleyebilecekler. Bu sayede 5G’nin nihai bir üründe ne kadar performans beklenmesi gerektiği konusunda adil bir fikrimiz olacaktır.

OnePlus telefon hakkında şu ana kadar bir detay açıklamadı, ancak 5G desteği göz önüne alındığında bu telefonun Snapdragon X50 modem ve Snapdragon 855 işlemcisi ile geleceği kesin. Ayrıca bir prototip olacağı için telefonda bol miktarda RAM de depolama birimi de görebiliriz.

OnePlus 6 ve 6T için yeni güncellemeler yayınlandı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu