Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorHuaweiMobiroller

Huawei EMUI 9’da sesli aramaları kaydedebilirsiniz! [Yükleme talimatı]


Huawei EMUI 9 sürümünü kullanıyorsanız sesli aramaları artık kaydedebileceksiniz. XDA Geliştiriciler sitesinde konuya ilişkin açılan başlıkta ses kayıt işlemci için gerekli olan APK dosyası indirilebilir hale getirildi. Kayıt işlemci için gerekli olan dosya Android 9 Pie tabanlı EMUI 9.0 sürümünü çalıştıran Huawei ve Honor telefonlarla uyumlu.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Huawei EMUI 9 çağrı kaydı için APK dosyası

Gelen ya da giden çağrıları kaydetme, Google’ın işletim sisteminde henüz yer vermediği bir özellik ancak baktığımızda bazı üreticiler bunu arayüz seviyesinde sunuyor. Arama kaydetme bazı ülkelerde yasal zorluklarla karşılaşsa da kullanıcılar için yararlı bir özellik olduğunu düşünüyoruz.

Huawei ve Honor telefonlara çağrı kaydetme özelliğini etkinleştirmek çok kolay. Üstelik bunun için telefonunuzun Bootloader kilidinin açık ya da root işleminden geçmiş olmasına gerek. Buradan (alternatif link) ilgili APK dosyasının indirip yüklüyorsunuz.

Yükleme işlemi sonrası arama aşamasında, çevirici arayüzünde “Kayıt Ol” butonu yer alacak ve bir kez basıldığında mevcut aramayı kaydetmeye başlayacaksınız. Arama bittiğinde kayıt, Ses Kaydedici uygulamasına kaydediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu