Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi Note 10 Ekran Sorunundan Kurtuldu!

Redmi Note 10 ekran sorunu giderildi. Yakın zamanda hem Note 10 hem de Note 10 Pro modellerinde bir ekran sorunu ortaya çıktı.

Redmi Note 10 ekran ve Note 10 Pro titreme sorunu yaşıyorsanız bunu artık dert etmenize gerek yok. Xiaomi bir süredir kullanıcıların dile getirdiği bu sorunları gideren yeni bir güncelleme yayına aldı. Önce bu sorunlar neydi hatırlayalım, ardından da güncellemenin detaylarına göz atalım.

Redmi Note 10 Ekran Sorunu Neydi?

Bazı Redmi Note10 kullanıcıları bir süredir ekranın dokunmatik duyarlılığından şikayet etmeye başladı. Kullanıcıların aktardıklarına göre Note 10’un ekran dokunmatik hassasiyeti bir türlü istenilen seviyeye gelmiyordu. Note 10 Pro modeline geldiğimiz ise kullanıcılar ekranda titreme sorunundan şikayet ediyor. Bir kullanıcı, ekran yenileme hızı 120Hz olarak ayarlandığında küçük bir titreme sorunu fark ettiğini ifade ediyor. 60Hz’de hiçbir titreme gözlemlenmiyor. Başka bir kullanıcı, titremenin karanlık modda daha belirgin olduğunu söyledi.

Bu sorunları gündemine alan Xiaomi çok geçmeden telefonlar için beklenen güncellemeyi yayına aldı. Güncelleme şu an Rusya’da başlamış görünüyor. Kısa süre içerisinde yaygınlaşacak güncellemeyi Note 10 ya da Note 10 Pro kullanıyorsanız Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz.

Güncelleme Detayları

  • Birkaç yeni video kayıt modu
  • Ağır çekimde video kayıt seçeneği
  • Sol üst köşeden aşağı kaydırarak bildirim perdesini açma işlevi
  • Sağ üst köşeden aşağı kaydırarak kontrol merkezini açma işlevi
  • Ekran 120Hz modunda çalışırken ekrandaki parlama sorununun ortadan kaldırılması
  • Medya oynatımı esnasında bağlı cihazlar arasında geçiş yapma seçeneği;
  • Android için Nisan güvenlik güncellemesi.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu