Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Flip 5 İlk Kez Karşılaştırıldı

Galaxy Z Flip 4 ve davam modlei Galaxy Z Flip 5 yan yana getirildi. Temmuz ayında tanıtılacak Z Flip 5 devasa bir kapak ekranla geliyor.

Sızan görüntülerin ardından bu yılın en çok konuşulan telefonlarından birinin Galaxy Z Flip 5 olacağını söyleyebiliriz. Samsung’un temmuz ayında duyurması beklenen katlanabilir kapaklı telefonu öncülüne göre çok daha büyük ekranla çıkış yapacak. Son gelişmelerde telefonun yeni görüntüleri Galaxy Z Flip 4 ile kıyaslanıyor. Bu kıyaslamada Galaxy Z Flip 5’teki ekranın ne denli büyük olacağı daha net anlaşılıyor.

Galaxy Z Flip 4’te 1.9 inç büyüklüğünde ekranın yer aldığını hatırlatalım. Söz konusu Galaxy Z Filp 5 olduğunda ise ekranın 3.4 inç seviyesine çıkarılacağı aktarılıyor. Bu ekran ayrıca 720 x 748 piksel çözünürlüğe ve inç başına 305 piksel sunacak. Merak edilen dış ekranın 120Hz tarama hızı sunup sunmayacağı.

Galaxy Z Flip 5’te büyüyen ekranla birlikte kullanıcılar pek çok işlemi kapak ekran üzerinden gerçekleştirebilecek. Daha büyük olan iç ekran belki de çoğu zaman pasif kalacak. Bu durumun telefonun piline de olumlu katkısı olacaktır. Pil demişken, telefonun 25 watt şarj desteğine sahip olacağı daha önce sertifika belgelerine yansıdı.

Galaxy Z Filp 5, kutudan Android 13 sürümüyle çıkacak. Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak telefonda çift arka kamera kurulumu sürecek. Ana kameranın bu defa 50 megapiksel çözünürlük sunması bekleniyor. Diğer kamera beklendiği gibi ultra geniş açılı olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu