AndroidGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTabletTeknoloji

Tarih de doğrulandı! Huawei MatePad 10.4 ‘e günler kaldı!

Özellikleri, tasarımı ve ön sipariş fiyatı gibi birçok detayının netleştiği Huawei MatePad 10.4’ün tanıtım tarihi Huawei tarafından onaylandı!

Birkaç gün önce tasarım ve özellik detayları ile haberlerimize konu olan ve ön siparişe açılan Huawei MatePad 10.4, bu kez de tanıtım tarihinin netleşmesi neticesinde karşımıza çıktı. Daha önceki haberimizde de Nova 7 serisi ile beraber 23 Nisan tarihinde tanıtılacağını belirttiğimiz MatePad 10.4, bizleri tanıtım tarihi açısından şaşırtmadı. Huawei‘nin resmi Weibo hesabından yayınlanan görsel ile 23 Nisan tarihinde tanıtılacağı belirtilen MatePad 10.4, özellikleri bakımından da iyi işler çıkaracağa benziyor.

Çin’de popüler olan bazı e-ticaret sitelerinde rezervasyon fiyatı, özellik ve tasarım detaylarının yayınlanması ile tanıtımına günler kala netleşen Huawei MatePad 10.4, isminden de anlaşılacağı gibi 10.4 inç boyutunda bir ekran ile gelecek. Kirin 810 yonga setinin yanında 6GB ve 4GB RAM kapasiteli iki sürüm ile pazara sunulacak olan tablet, 64GB ve 128GB kapasiteli dahili depolama seçeneklerini barındıracak. Aynı zamanda 9 mm kalınlığında ve 810 gram ağırlığında olacak olan MatePad 10.4, 7.250 mAh kapasiteli bir pilden güç alacak.

Huawei MatePad 10.4

Hem Wi-Fi hem de LTE desteğinin sunulacağı tablet, önde bir ve arkada bir olmak üzere toplam iki adet kamera sensörüne ev sahipliği yapacak. Her iki kameranın da 8 megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı da yapılan iddialar arasında yer alırken, EMUI 10.1 Lite arayüzünü bu cihazda görebileceğimizi belirtelim.

Huwei MatePad 10.4

Tüm bunların yanı sıra kalem desteği ile de kullanıcılarına harika bir deneyim yaşatacak olan MatePad 10.4, USB Type-C çıkışı ile modern bir tablet olduğunu da fazlasıyla hissettirecek. Tabletin fiyat detaylarının 23 Nisan’da ki tanıtım da açıklanacağını da belirtirken, Çin’de ön rezervasyon fiyatlarının 14 dolar olduğunu vurgulayalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu