AppleGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Apple Tezgahı Kapattı! iMac Pro Elveda!

Apple tarihindeki en güçlü ürünü olan iMac Pro bilgisayarın fişini çekti. Milyonlara hitap eden bilgisayar artık stoklarda yer almayacak.

Her yıl yepyeni teknolojik ürünleri ile milyonlara ulaşan ve kasasını parayla doldurup taşıran Apple katlanabilir iPhone üzerinde çalışmaya devam ediyor. Gelmiş geçmiş en uzun ömürlü iPhone modelini önümüzdeki yıllar içerisinde karşımıza çıkaracak olan şirket bazı teknolojik ürünlerin de fişini çekme kararı aldı. Hatırlayacağınız üzere bu yıl iPhone 12 Mini satışları bir türlü patlamamış, telefon modeli bekleneni verememiş ve şirket tarafından üretimi durdurulmuştu. Şirket yeni ürünlerini piyasaya sunmaya devam ederken bazı ürünlerin adeta fişini çekmeye de devam ediyor. iMac Pro için karar verildi.

Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız haberlerde Apple’ın en çok satan ürünü olan iMac Pro’nun yakında üretimden çekileceğinden bahsetmiştik. Önce çeşitli iddialar ile ortaya çıkan bu detay bugün bir kez daha ortaya çıktı ve bu kez adeta doğrulandı. Şirketin en çok satan ürünü için durdurulma kararı verildi.

"<yoastmark

Apple iMac Pro Modelinin Fişini Çekti

Daha önce yaptığımız haberlerde bahsettiğimiz gibi Apple bilgisayar üretimini sonlandırdı. Stoklarda kalan ürünlerin satışlarından sonra bilgisayar modeli artık üretilmeyecek. Şirketin Amerikan sitelerinde satışları sonlandırılan şirket, ürünü ilk olarak Aralık 2017’de piyasaya sunmuştu. Şimdiye kadar ki en güçlü Mac olarak ifade edilen ürün yıllarca milyonlarca adet satmıştı. Önümüzdeki yıl yeni bir bilgisayar modeli tanıtacak olan şirket, kullanıcılarına OLED ekranları deneyimleme fırsatı sunacak. 2021 yılı içerisinde yeni bilgisayar modelleri tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu