Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Watch S1 Active için Tarih Verildi

Şirketin yeni akıllı saati Xiaomi Watch S1 Active için çıkış detayları belli oldu. İşte yaklaşan saatin tüm detayları karşınızda.

Çin merkezli teknoloji devinin 15 Mart’ta gerçekleştireceği küresel lansman etkinliği, Xiaomi 12 gibi akıllı telefonları dünya turuna gönderecek. Yola çıkması beklenen cihazlar arasında Xiaomi Watch S1 akıllı saat modeli de yer alıyor. Resmi bir afişle birlikte saatin çıkış zamanı da belli oldu. Gelin detaylara göz atalım.

Watch S1 Active Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Watch S1 Active, Aralık 2021’de Çin’de piyasaya sürülen Xiaomi Watch S1’in yeni bir çeşidi olacak. Son raporlar ise Active modelinin tüm özelliklerini ortaya çıkardı. Raporları incelediğimizde, akıllı saatin ön kısmında 1.43 inç büyüklüğünde yuvarlak camlı AMOLED panel ile karşılaşıyoruz. Koruma ise Gorilla Glass 3 ile sağlanacak.

S1 Active, tek bir şarjla 12 güne kadar dayanabilen 470 mAh kapasiteli pil barındıracak. Akıllı saatin yaklaşık 2 saat içerisinde tamamen doldurulabileceği de aktarıldı. 5ATM su geçirmezliğe sahip olan akıllı saat, 22 mm kalınlığında kauçuk kayış taşıyor.

Xiaomi Watch S1 Active

Akıllı saatin ölçüm teknolojileri arasında kalp atış hızı, kan-oksijen seviyesi, uyku, stres ve enerji ölçümleri yer alacak. Ayrıca fitness için akıllı saat, 117 egzersiz mod desteği ile gelecek.

Diğer özellikler arasında GPS/GLONASS/Galileo/BDS yer alacak. Ayrıca Bluetooth 5.2 ve Wi-Fi destekleri eksik olmayacak. Yaklaşan saatin çıkışı ise 15 Mart’ta gerçekleşecek. Saatin yeni gelişmeleri için sıkı takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu