Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Motorola One Fusion Plus geliyor! Orta segmentte yer var mı ağam?


Bir zamanların efsanesi Motorola, geçtiğimiz günlerde RAZR ve Edge+ modelleriyle nabzını yokladığı pazara One Fusion Plus ile giriş yapacak!

Geçtiğimiz günlerde Edge+ modeliyle üst segmente yatırım yapan Motorola, şimdi de tabiri caizse Arap saçına dönen orta segmente yeni bir akıllı telefon kazandıracak. Son zamanlarda sayısız üreticinin sayısız orta segment cihazı pazardaki çeşitliliği arttırıyor. Bu durumun avantajları olsa da, dezavantajları da bulunuyor. Şirketler stratejik olarak ne kadar doğru, ne kadar yanlış yapıyor bilemiyoruz; ancak kimse 6 ay önce aldığı telefonun yeni bir seri sebebiyle eskimesini istemez. Her neyse, bugün ki konumuz üreticilerin telefonları değil. Bugün haberimizde değineceğimiz konu, eski günlerini mumla arayan Motorola‘nın One Fusion Plus ile orta segmente bir telefon daha kazandıracak olması. Hemde çok yakın bir tarihte.

Motorola One Fusion Plus

Motorola One Fusion Plus Geliyor! 

Henüz akıllı telefon diye bir tabir yok iken piyasaya sürdüğü telefonlar ile pazarda büyük bir paya sahip olan Motorola, tıpkı Nokia gibi eskilerin efsanelerindendir. Özellikle 1993-1996 yılları arasında akıl almaz bir sıçrayış yaşayan şirket, analog telefonlardan vazgeçemeyerek dijital dünyanın kurbanlarından biri oldu. Hatta son olarak 2014 yılında Lenovo‘ya satıldıktan sonra akıllı telefon piyasasında söz sahibi olmaya çalışan üretici, dikkat çekici modeller tanıtsa da eski şaşalı günlerine geri dönemedi. Aradan geçen süre boyunca ciddi inovasyonlar ile karşımıza çıkan Motorola, Moto Z ile dikkatleri üzerine çekmiş, son olarak da RAZR ile akıllı telefon sektörünü geleceğe hazırlamıştı. Şimdi de Snapdragon 730 yongalı One Fusion Plus ile Haziran ayında karşımıza çıkacak olan şirket, yeni cihazını orta segmentte güçlü bir koz haline getirmek istiyor.

Motorola One Fusion Plus

6.5 inç FHD+, paneli belirsiz bir ekran ile tanıtılacak olan yeni Motorola, Android 10 ile kutudan çıkacak. Aynı zamanda 4GB/6GB RAM seçenekleri ve 64GB/128GB depolama ile birlikte yeterli bir donanımla bizleri karşılayan One Fusion Plus, 64MP Samsung ISOCELL GW1 sensörlü ana kameraya sahip olacak. 5.000 mAh pil gücünü ve yukarıda belirttiğimiz gibi Snapdragon 730‘u da üzerinde barındıracak.

Aynı zamanda cihazın Snapdragon 710 yongalı ve daha düşük donanımlı bir sürümünün olacağı yapılan iddialar arasında boy gösteriyor. Bu düşük versiyonun 5.2 inç HD+ ekranlı olacağı, bu sayede de küçük telefon hasreti çeken insanların ilgisini çekeceğini de belirtebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu