Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi’nin İkinci Adamı Birinci Adım Olma Yolunda!

Xiaomi’nin ikinci adamı olan Manu Kumar Jain yeni bir pozisyona geçti. Manu artık dünya çapında sorumlu olacak. İşte detaylar.

Xiaomi’de pozisyon değişiklikleri başladı. Firmanın büyüme hızından dolayı firmada önemli pozisyonlarda değişiklik yapılıyor. Xiaomi’nin ikinci adamı olan Manu Kumar Jain, bu süreçte yeni bir pozisyona geçtiğini duyurdu. Xiaomi’yi Xiaomi yapan önemli isimlerden olan Manu Kumar Jain’ın bu pozisyon değişikliğinden sonra şirket içi yapılanmada büyük bir değişikliğin olacağının sinyalleri verildi.

Şu anda İcra Müdürlüğü tarafından inceleme ve yasal sıkıntılarla karşı karşıya olan Xiaomi Hindistan, şirkette yeni liderlik rollerini açıkladı. Xiaomi Global kurucu ekip üyesi ve Xiaomi Endonezya’nın eski Genel Müdürü olan Alvin Tse, Xiaomi Hindistan Genel Müdürü rolünü üstlenecek. Xiaomi, Anuj Sharma’yı Pazarlamadan Sorumlu Başkan olarak geri getiriyor. Sharma, şimdiye kadar alt marka Poco’yu yönetiyordu.

Xiaomi Hindistan Genel Müdürü olan Manu Kumar Jain, şimdi Grup Başkan Yardımcısı (küresel) olarak onaylandı ve şirket, bir basın açıklamasında Uluslararası Pazarlama ve Halkla İlişkiler dahil Uluslararası Stratejiden sorumlu olacağını söyledi.

Manu’nun bir Xiaomi lansmanı için hazır bulunduğu son etkinlik Redmi Note 11 serisiydi. Redmi Note 11 Pro serisi ve Xiaomi 12 Pro lansmanı da dahil olmak üzere takip eden çoğu etkinlikte yoktu. Bu sürecin yaşanacağı bu yüzden belliydi diyebiliriz. Bakalım Xiaomi’nin yeni yapılandırmasından sonra firmada ne gibi büyük çaplı değişiklikler göreceğiz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu