Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerSamsung

Galaxy A71 için Android 13 Güncellemesi Yayınlandı!

Samsung, güncelleme konusunda vites yükseltiyor. Bugün de Galaxy A71 için Android 13 güncellemesi indirime sunuldu.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2022 bitmeden birçok cihazına Android 13 güncellemesini sunmak için vites yükseltmiş durumda. Bugün ise Samsung, Galaxy A71 için Android 13 güncellemesini yayınladı. One UI 5.0 arayüzüne sahip olan bu güncelleme bir dizi yenilik ile gelmesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Orta Doğu’da Galaxy A71 5G (BAE) için yeni yazılım piyasaya sürüldü. Donanım yazılımı A716BXXU6EVL2 numarasını aldı ve Aralık Android güvenlik güncellemelerini içeriyor. Samsung ayrıca Galaxy Tab S7 FE modeli için de bir güncelleme yayınladı.

Fan Edition tablete gelince, destekli sürümü Birleşik Krallık’ta yeni ürün yazılımı aldı. Yazılım numarası T736BXXU1CVL1’e sahip. Ayrıca güncelleme Kasım Android güvenliğini içeriyor. Bu, Galaxy Tab S7 FE için ikinci büyük Android güncellemesi konumunda. Ancak tablet gelecek yıl Android 14’ü de alacak.

Galaxy A71 için Android

Samsung’un güncelleme konusundaki kötü şöhretini kırmak istediği açıkça ortada. Firmanın bu konudaki atılımları azımsanamayacak kadar çok. Umarız bu güncellemeler günün birinde dünya için aynı anda yayınlanır ve dağıtımı bu sayede bir tık daha hızlanır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu