Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Yavaşlatma İddialarına Cevap Verdi

Samsung, 10.000’den fazla uygulamayı yavaşlatma olayına açıklık getirdi. Güney Koreli firmaya göre bu bir sorundan kaynaklanıyor.

Samsung‘un eski Galaxy modellerinde uygulamaları yavaşlattığı haberi teknoloji dünyasına bomba gibi düşmüştü. Testler ile de kanıtlanan bu olayda; Samsung 10.000’den fazla uygulamayı yavaşlatmak ile suçlanmıştı. Teknoloji dünyasını çalkalayan ve Twitter’da tepkilere neden olan bu olay hakkında Samsung’dan bir açıklama geldi.

Güney Koreli teknoloji üreticisi oyun optimizasyonu hizmetinin oyun oynarken aşırı ısınmayı önlemek için bir takım değişiklikler yaptığını belirtiyor. Bu değişimden dolayı bazı uygulamaların performansı kısılıyor ki GPU ve CPU ısınmasın. Ancak Samsung bunu net bir şekilde açıklamadığından dolayı eleştiri oklarının hedefinde kendini buluverdi.

Samsung’un açıklamasına göre bu sorunu çözmek için en kısa sürede kullanıcılar opsiyonlar sunulacak. Yani oyun performansını artırırken diğer uygulamaları da yine performanslı bir şekilde kullanmaya devam edebileceksiniz. Bu güncellemenin hangi modellere ve ne zaman geleceği ise henüz belirtilmedi.

Samsung konu ile ilgili olarak;

Merhaba. Kullanıcılar için seçeneği sürekli genişletmeye ve müşterilerin görüşlerini bir araya getirerek en optimize edilmiş performansı sağlamaya çalışıyoruz. Samsung Galaxy S22 Serisi’nin GOS (Oyun Optimizasyonu Hizmeti), uzun süre oyun oynarken aşırı ısınmayı önlemek için CPU ve GPU’nun performansını optimize etmek için önceden yüklenmiştir.

Çeşitli müşterilerin son ihtiyaçlarını karşılamak için, game booster laboratuvarının en kısa sürede performansa öncelik verme seçeneği sunmak için güncellenmesi planlanmaktadır.

Daha sonra, müşterilerin görüşlerini dinleyerek memnuniyet ve güvenlik için elimizden geleni yapacağız. Teşekkürler” açıklamasında bulundu.

Galaxy S22 serisi Türkiye

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu