Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy Note9 yeni renk seçeneğiyle güzel görünüyor

Android ekosisteminin göz bebeği Note serisine çok yakında yen bir model dahil olacak. 9 Ağustos tarihinde New York’ta gerçekleştireceği Unpacked etkinliğinde Galaxy Note9 resmi olarak tanıtılacak.

Galaxy Note9 renk seçenekleri

Tanıtım tarihi yaklaştıkça telefona ilişkin daha fazla sızıntı gerçekleşiyor. Son olarak telefonun lila mor rengi gün yüzüne çıktı. İlk kez Galaxy S9 modellerinde karşılaştığımız lila mor kullanıcıların beğenisini kazanan renklerden biri oldu. Merak edilen ise bu renk seçeneğinde S-Pen hangi tonda olacağı. Geçtiğimiz gün ortaya çıkan mavi renkli Note 9’da S-Pen kalem sarı renkte karşımıza çıktı.

Galaxy Note9
Galaxy Note9

S-Pen demişken, Note serisinin olmazsa olmazı olan kalem Note 9’da bugüne kadarki en büyük gelişimini gösterecek. Bluetooth desteği sunacak kalemle bazı uygulamaları uzaktan kontrol etmek mümkün olacak. Bunun yanında kalemin bir hoparlör taşıyacağı ve Note 9’un ses kalitesine önemli bir katkı sunacağı da gelen bilgiler arasında.

4.000 mAh büyüklüğünde bir pilin eşlik edeceği telefonda ayrıca 8GB RAM / 512GB depolamaya sahip özel bir versiyonunun da olacağı belirtiliyor. Son olarak Galaxy Note 9’un siyah, gri, kahverengi ve mavi renklerinin de olacağını hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu