Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P Smart Pro geliyor! Orta segment karışıyor

Huawei, popüler P serisini genişletmeye devam ediyor. Son sızıntılar Huawei P Smart Pro akıllı telefonun yolda olduğunu gösteriyor. Telefona ait ilk bilgilere göz atıyoruz.

Şirket geçen yıl su damlası şeklinde çentiğe sahip Huawei P Smart 2019’un duyurusunu gerçekleştirdi. Bu modeli açılır ön kameraya sahip Huawei P Smart Z modeli izledi. Huawei şimdi seriye Pro isimli yeni bir model dahil etmeye hazırlanıyor.

Huawei P Smart Pro ortaya çıktı

Orta segment telefonun ilk görüntüleri tam ekran formunun sağlandığını dolayısıyla telefonda açılır ön kameranın yer alacağını söyleyebiliriz. Muhtemelen 7nm üretim sürecine sahip Kirin 810 işlemcisinden güç alacak telefonda 6.5 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü IPS LCD ekran kullanılacak.

Telefonda parmak izi tarayıcısı yer alıyor ve büyük olasılıkla arka tarafa konumlandırılacak. Android 9 Pie / EMUI 9.1 sürümüyle çıkış yapacak P Smart Pro’da üç ya da dört arka kamera kullanılacak. Telefonda RAM 4GB görünüyor. Dahili depolamanın ise 64 GB ya da 128 GB olması bekleniyor.

Ortaya çıkan görüntüler, P Smart Pro’nun tanıtıma yakın olduğunu gösteriyor. Kısa süre içerisinde ülkemizde de satışa çıkacak telefon diğer P serisi telefonlar gibi kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşacaktır.

HuaweiP Smart Pro hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Orta segment telefon sizce bu agresif rekabette başarılı olabilir mi? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu