Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokiaTeknoloji

Nokia 7.3, Nokia 9.3 ve gizemli Nokia telefonu geliyor!

Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Finli üretici Nokia 7.3, Nokia 9.3 ve gizemli Nokia telefonu üzerinde çalışıyor. Peki Nokia neyin peşinde?

Nokia gibi büyük bir markanın batmasını sağlayan Nokia yöneticileri daha sonra şirketin Microsoft‘a satılmasına da göz yumdular. Microsoft da birçok şeyi eline yüzüne bulaştırdığı gibi Nokia markasını da Windows Mobile işletim sistemini de eline yüzüne bulaştırdı ve Nokia‘yı HMD Global’e Windows Mobile işletim sistemini de tarihin tozlu raflarına kaldırdı. Bir süredir sessiz bir dönem geçiren Finli üretici Nokia 7.3 ve Nokia 9.3 modelleri ile 2020 üçüncü çeyreğinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Bugün gelen bilgilere göre Nokia’nın sürpriz bir model hazırladığı da belirtiliyor. Sürpriz derken ne kast ediliyor bunu bilemiyoruz ama retro bir telefonun daha Nokia tarafından güncellenmesi bekleniyor.

Yine gelen bilgilere göre Nokia‘nın 7.3 modeli ile en ucuz 5G telefonu peşinde koştuğu ve hem 4G hem de 5G destekli 7.3 modeli peşinde koştuğu belirtiliyor. Bildiğiniz üzere kısa bir süre önce duyurulan ve Snapdragon 865 kullanan Nokia 8.3‘ün hemen altına konuşlanacak telefonda hangi yonga seti kullanılacağı bilinmiyor ama Nokia bu noktada da bir sürpriz yapabilir ve Exynos 980 yonga seti gibi bir yonga seti kullanabilir. Bizden söylemesi…

Nokia, Android ekosistemine çok hızlı girdi ve büyük de bir başarı yakaladı ama devamı gelmedi. Bakalım yılın ikinci yarısında Nokia bir şeyler yapabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu