Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S9 2021 Yılında Güvenliğe Taktı! Doymuyor

Günümüzün başarılı telefon üreticilerinden olan Samsung Galaxy S9 için yeni bir güvenlik güncellemesini daha yayına aldı. Durmuyor.

2020 yılının dördüncü çeyreğinde akıllı telefon pazarının liderliğini Apple’a kaptıran Samsung yepyeni gelişmeler ile gündeme gelmeye devam ediyor. 2021 yılının başından bu yana deli gibi güncelleme yayınlayan ve yayınlamaya da devam eden şirket yine kullanıcılarını güncel tutuyor. Birbirinden farklı alanlarda yepyeni gelişmeler ile sık sık haberlerimize konu olan şirket yeni bir güncelleme daha yayınladı. 2021’in Nisan ayına girdiğimiz şu günler de Samsung Galaxy S9 modeli için yeni bir güvenlik yaması yayınlandı. Şirket telefon için bu yıl dördüncü güncellemesini yayınladı.

Bildiğiniz üzere akıllı telefonların en büyük sorunları aldıkları güncellemeler ile çeşitli açıklara ve hatalara neden olmalarıdır. Ünlü telefon üreticileri bir güncelleme ile hataları ortaya çıkarırken yayınladıkları diğer güncellemeler ile de bu hataları gidermeye devam ediyorlar. Güncelleme denince de akıllara Samsung geliyor. Ünlü şirket bu yıl yemedi içmedi adeta güncelleme yayınladı.

"<yoastmark

Samsung Galaxy S9 Nisan 2021 Güvenlik Güncellemesi Aldı

Bugün yabancı kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre Güney Koreli devin Galaxy S9 telefon modeli için yeni bir güncelleme yayınladığı ve bu güncellemenin detaylarını kamuoyuyla paylaştığını öğrendik. G96xFXXUFFUC6 sürüm numarası ile yayınlanan güncelleme telefon üzerindeki pek çok hatayı ve sorunu ortadan kaldırırken güncellemenin Avrupalı kullanıcılara sunulduğu bilgisi veriliyor. Her güncelleme de olduğu gibi bu güncellemenin dosya boyutu henüz duyurulmadı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu