Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S10 Plus ne kadara mal oluyor? En pahalı parça hangisi?

Zaman zaman akıllı telefonların parça başı maliyet hesapları yayınlanıyor ve bizde bunları sizlerle paylaşıyoruz. Bugünde Samsung Galaxy S10 Plus parça başı maliyet hesabı yayınlandı. TechInsights isimli yayının yaptığı tahminlere göre telefonun toplam fiyatı ve Samsung‘a maliyeti 420 dolar seviyesinde. Tabi takdir edersiniz ki bu fiyata hiçbir şey dahil değil. İşçilik, fabrika giderleri, Ar-Ge vb giderler bu hesaba dahil değil ve asıl giderlerde bizce bu oluyor. Dilerseniz Galaxy S10 Plus parça başı maliyetine yakından bakalım.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…

Samsung Galaxy S10 Plus
Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung Galaxy S10 Plus parça başı maliyeti ne kadar?

Takdir edersinizki en pahalı parça 86,50 dolarlık fiyatı ile yeni nesil Infinty-O ekran. Hemen ardından da yeni nesil Exynos 9820 yonga seti, onunda fiyatı 70,50 dolar. Bildiğiniz gibi telefonda 5 farklı kamera bulunuyor. Üçü arkada ikisi önde ve bu kameraların toplam maliyeti de 56,50 dolar. Hafıza ve RAM ise 50,50 dolar.

Samsung bu ürünleri bu fiyatlara yapabiliyorsa Apple’ın çok daha pahalıya bunları mal etmesi gerekiyor.Zira Samsung tüm bu ürünleri kendi fabrikalarında kendi işçilerine yaptırtıyor. Samsung‘un ne kazandığını ise asla bilemeyeceğiz. Neyse zenginin malı züğürtün ağzını yorarmış. 🙂

Samsung Galaxy S10 Plus tasarım tarafında bize ne sunuyor? [Video İnceleme]

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu