Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei Mate 10 ve Mate 10 Pro için yeni güncelleme!

Huawei Mate 10 ve Mate 10 Pro için önemli güncellemeler yayımlandı. Android 8.0 Oreo tabanlı EMUI 8.0 kullanıcı  arayüzüyle çıkış yapan amiral gemi telefonlar aynı yazılım numarasına sahip bir güncelleme almaya başladı. 8.0.0.127 (SP1C00) seri numaralı güncelleme OTA (şebeke) üzerinden kullanıcılarla buluşmaya başladı. Güncellemenin kademeli olarak dağıtımda olduğunu ve tüm Mate 10/Mate 10 Pro kullanıcılarına erişiminin bir iki haftayı bulacağını belirtelim. Yeni yazılım güncellemesi beklendiği gibi birçok iyileştirme ve düzeltme içeriyor.

Huawei Mate 10 ve Mate 10 Pro
Huawei Mate 10 ve Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 ve Mate 10 Pro güncellemesi neler getiriyor?

İyileştirmeler daha çok kamera ve pil tarafında gerçekleştiriliyor. Ultra güç tasarruf modunda bildirim panelindeki sanal tuşlara erişimde iyileştirmeler göze çarpıyor. Üçüncü taraf uygulamaların pil tüketimleri kontrol altında ve sistem bu sayede güç tüketimini iyileştiriyor. Kamerayı ve sanal tuşları iyileştiren güncelleme fotoğraf çekme esnasında yapay zeka özellikleri ve Güzellik modunu geliştiriyor. Güncelleme ile WeChat şanslı para kazanma hızı arttırıldı ve aynı ağ ortamında diğerlerinden daha hızlı internete bağlanabileceksiniz.

Güncelleme kapsamında yer alan düzeltmeler ise şu şekilde:

  • Güçlü bir sinyale rağmen WLAN bağlanamama sorun düzeltildi
  • Birden fazla saat dilimine sahip ülkelerdeki bazı operatörlerde konuma göre saat dilimlerinin otomatik olarak güncelleme sorunu düzeltildi
  • Araç içinde Bluetooth üzerinden çalan müziğin durdurulamama sorunu düzeltildi
  • Kameranın bazen açılmaması ve siyah ekran gösterme sorunu düzeltildi

Huawei dört kameralı yeni bir telefon hazırlıyor! İşte görüntüleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu