Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sony Xperia 3 işte böyle görünecek! Arkadaki koca delik de neyin nesi?

2020 yılında akıllı telefon dünyasında yaşanan rekabette son hamlelerini yapmaya hazırlanan Sony, ilk tepe modelini büyük olasılıkla şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi’nde duyuracak. Sony Xperia 3 ismiyle çıkış yapacak telefon hakkında bir süredir sızıntılar başladı. Yeni bir görüntü telefonun ilginç bir arka görünüme sahip olacağını gösteriyor.

Japon bir site tarafından sızdırılan görüntüye baktığımızda sol üst köşede dikey şekilde yerleştirilen bir şerit bulunuyor. Buraya Xperia 5’te olduğu gibi büyük olasılıkla üç kamera yerleştirilecek. Bu bölgenin hemen üzerinde küçük bir alan da dikkatlerden kaçmıyor. Sony’nin buradaki deliği de lazer sensör ya da LED flaş için kullanmasını bekleniyoruz.

Sony Xperia 3 ’ün arkasında gizemli bir delik bulunuyor

Xperia 3’ün arkasında en fazla dikkat çeken nokta ise üçlü kameranın hemen yanına konumlandırılan epey büyük delik. Bunun parmak izi tarayıcısı olacağına ihtimal vermiyoruz. Büyük olasılıkla bu delik büyük bir kamera sensörüne ev sahipliği yapacak.

Yakın zamanda Sony’nin bir tepe modelde 1 inç büyüklüğünde bir sensöre yer vereceği konuşuldu. Bu bilgi henüz doğrulanmadı, fakat olması en yüksek ihtimallerden biri. Kaynak ayrıca elde edilen bu çizimin prototip modellerden birine ait olduğunu belirtiyor. Yani nihai tasarımda bu deliği görmeyebiliriz de.

Xperia 3 özellikleri

Snapdragon 865 işlemcisinden güç aşacak Xperia 3 aynı zamanda Sony’nin 5G ağları destekleyen ilk telefonu olacak. Geçtiğimiz gün 4.200 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacağı onaylanan telefonun yazılım biriminde Android 10 yazacak.

21:9 formatında OLED ekranın eşlik edeceği telefonda Sony’nin 60 megapiksel çözünürlüklü kamera sensörünün yer alacağı gelen bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu