Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno 6 Z için Geri Sayım Başladı!


OPPO dur durak bilmiyor. Reno 5 ailesinden sonra şimdi de Reno 6 geliyor. OPPO Reno 6 Z için ise müjdeli haber bugün geldi.

Çinli teknoloji devi OPPO, Reno5 serisi akıllı telefonlarını birkaç ay önce küresel pazarda piyasaya sürmüş olsa da, raporlara göre önümüzdeki haftalarda yepyeni OPPO Reno6 serisini yakında tanıtacak. Bu seride en merak edilen model olan OPPO Reno 6 Z için ise bugün müjdeli haber geldi.

Daha önce, OPPO Reno6 serisinin Reno6, Reno6 Pro ve Reno6 Pro + dahil olmak üzere en az üç farklı tatta sunulacağını sizlere aktarmıştı. Bu cihazların sırasıyla Dimensity 900, Dimensity 1200 ve Snapdragon 870 yonga setleri tarafından destekleneceği söyleniyor.

İlginç bir şekilde, OPPO Reno6 Z 5G olarak bilinen başka bir model, cihaz Malezya’nın SRIM veritabanında tespit edildi. Ancak bu telefon ilk etapta sadece Asya pazarlarında da piyasaya sürülecek gibi görünüyor. Bu cihazın, geçtiğimiz ay Singapur dahil birçok pazarda piyasaya sürülen Reno5 Z’nin yerini alması bekleniyor.

Şu anda, OPPO Reno6 Z 5G’nin özellikleriyle ilgili herhangi bir bilgi yok. Ancak Reno6 Z’nin aslında OPPO F19 Pro+’ın yeniden markalanmış bir modeli olması bekleniyor. Bu nedenle, Reno6 Z’nin yaklaşmakta olan F serisi akıllı telefonun yeniden markalaşmış bir modeli olup olmayacağı henüz belli değil.

OPPO Reno 6 Z

OPPO’nun telefonlarını yeniden markalaştırdığına daha önce şahitlik etmiştik. Bu yüzden yeni model bir bölgeye özel olarak sunulabilir. Bu da yeni modelin F19 Pro+’ın özelliklerine sahip olma ihtimalini güçlendiriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu