Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO’nun Oyun Telefonu Sızdırıldı, İşte Sıra Dışı Telefonun Görüntüler

OPPO oyun telefonu hazırlıyor. Şirketin son patent başvurusu oyun odaklı telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağını gözler önüne seriyor.

Şu sıralar Reno 6 5G serisini daha fazla ülkede kullanıcılar buluşturmayı hedefleyen OPPO bir yandan da oyuncu odaklı bir telefon üzerinde çalışıyor. OPPO oyun telefonu EUIPO’ya (Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi) yapılan bir patent başvurusunda kendisini gösterdi. Telefonun ne zaman tanıtılacağına dair bir bilgi yok, muhtemelen önümüzdeki hafta ya da aylarda OPPO’nun ilk oyuncu telefonu ile tanışmış olacağız.

OPPO Oyun Telefonu İşte Böyle Görünecek

Cihazın önemli detayları ve tasarım görüntüleri EUIPO aracılığıyla sızdırıldı. Cihazın kod adı veya model numarasıyla ilgili ayrıntılar bilinmiyor. Ancak 91Mobiles sitesi tarafından yayınlanan patent görselleri , telefonun bazı önemli detaylarını gözler önüne seriyor . OPPO’nun yakında çıkacak olan oyuncu telefonu, ASUS ROG Phone 5 ve Lenovo Legion 2 Pro gibi oyun akıllı telefonlarına benzer bir tasarıma sahip.

Telefonun ön tarafında ekranda bir delik veya çentik yok. Cihazın ekran çerçeveleri de oldukça ince. Ön kamera ve diğer yardımcı sensörlerin nereye konumlandırıldığı şu an için gizemini koruyor. Tahminimiz üst çerçevenin patent başvurusundaki görüntülerden daha kalın olacağı ve ön kamera ile sensörlerin buraya yerleştirileceği yönünde.

Cihazın arka tarafında ise dörtlü kamera kurulumu yer alıyor. Kamera modülü tasarımı, yaklaşmakta olan Reno6 Pro’ya oldukça benziyor. Fakat kamera sensörleriyle ilgili ayrıntılar bilinmiyor.

Cihazın arka kısmı dokulu bir yapıda ve ortada orta bölümde bir halka göze çarpıyor. Bu halkanın RGB aydınlatmaya sahip olup tasarımı daha çekici hale getirmek amaçlı olduğunu söyleyebiliriz. OPPO’nun oyuncu telefonuna dair gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu