Akıllı BileklikAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Xiaomi Band 7 Kutusunda Görüntülendi

Xiaomi’nin yeni bilekliği Xiaomi Band 7 kutusunda görüntülendi. Yeni model tasarımsal açıdan küçük ama etkili değişiklikler ile gelecek.

Xiaomi’nin bu ay içerisinde yeni bilekliğini tanıtacağı resmi olarak açıklandı. Xiaomi Mi Band 6’dan sonra ilk defa Mi markasını kullanmayacak olan Çinli firma, sızıntıların önüne geçemedi. Xiaomi Band 7 bugün kutusunda görüntülendi. Tasarımsal açıdan küçük ama etkili yenilikler ile gelecek olan bu bileklik, firmanın en iddialı bilekliği olacak.

Akıllı bileklikte 250 mAh kapasiteli batarya kullanılacak. Mi Band 6’da bu batarya 180 mAh kapasitesindeydi. NFC’li ve GPS’li versiyon olmak üzere iki farklı sürümü bulunacak olan bilekliğinde 40 dolar ve 32 dolar fiyat etiketleri ile satışa sunulması bekleniyor.

Bu bileklikte bir dizi spor modu yer alacak. 100’den fazla spor moduna ek olarak, kalp ritmi ölçme, uyku takibi ve su geçirmez özellikleri de bulunacak. 24 Mayıs 2022 tarihinde tanıtılacak olan bilekliğin Türkiye pazarına da geleceğini belirtelim. Ancak artan kurlardan sonra yeni modelin 700 TL bandında ülkemiz topraklarına giriş yapacağını üzülerek söylemek isteriz.

Xiaomi Band 7
Xiaomi Band 7

Android ve iOS ile uyumlu olacak olan bu bileklikte Zepp OS işletim sistemi yer alacak. Mi Fit uygulamasını geçtiğimiz aylarda Zepp Life olarak güncelleyen Xiaomi, yeni modeli ile yepyeni bir başlangıç yapacağının sinyallerini aslında vermişti. Her zaman açık ekrana da sahip olacak olan bu bileklik selefine göre daha fazla kullanım alanı sunacak. Yine AMOLED ekran ile gelecek olan akıllı bileklik bakalım piyasayı domine edebilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu