Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeCep TelefonuGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMobil UygulamalarMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy M21 teknik özellikleri Amazon tarafından onaylandı!!!

Güney Koreli şirket bildiğiniz üzere yakında Galaxy M21’i tanıtacak. Lansmana günler kala cihazın teknik özellikleri bugün Amazon tarafından onaylandı

Samsung yakında orta segment ailesine yeni bir üye daha ekleyecek. Şirketin yeni modeli olan Galaxy M21 16 Mart tarihinde nihayet görücüye çıkacak. Son zamanlarda sızdırılan bir poster cihazın tasarımını ve bazı teknik özelliklerini ortaya koyuyordu. Bugün dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Amazon, yeni Galaxy 21‘in posterini paylaşarak akıldaki soru işaretlerini cevapladı.

Amazon Hindistan, telefonun Hindistan’daki lansmanından ve Galaxy M21′in önemli özelliklerinden sonra e-ticaret platformunda bulunacağını doğruladı. Cihazın özelliklerinden bahsedecek olursak M21,  6.000mAh dev batarya, 6.4 inç SUPER AMOLED ekran ve 48 megapiksel üçlü kamera kurulumu ile karşımıza çıkıyor.

Yukarıdaki özelliklerin yanı sıra M21, ön kısımda 20MP yüksek çözünürlüğe sahip bir kamera ile geliyor. Buna ek olarak parmak izi tarayıcısı da cihazın arkasına yerleştiriliyor. Galaxy M21‘in ayrıca yakın zamanda Hindistan’daki çevrimdışı perakende mağazaları aracılığıyla satışa sunulması bekleniyor.

Samsung Galaxy M21 teknik özellikleri

16 Mart tarihinde görücüye çıkacak olan M21,  Infinity U panelli, 6.4 inçlik SUPER AMOLED ekran ile karşımıza çıkacak. Buna ek olarak cihaz gücünü Exynos 9611 yonga setinden alıyor ve 6GB RAM ile geliyor. Ayrıca şirket bu telefonda 128GB alana yer veriyor. Ancak hafıza microSD kartlar ile daha da fazla arttırılabilir.

Yazılım konusuna değinecek olursak, M21 kutudan şirketin yeni arayüzü olan OneUI 2.0 ve Android 10 ile çıkıyor. Kamera bakımından ise oldukça güçlü sensörlere sahip olan bu cihaz 48MP birincil ana kamera, 123 derece görüş alanına sahip 8MP ultra geniş açılı lens ve portre çekimleri için 5MP derinlik sensöründen oluşan üçlü bir arka kamera kurulumu ile gelecek. Son olarak ön kamera ise 20 megapiksellik biz çözünürlüğe sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu