AndroidGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Pad 5 Özellikleri Belli Oldu! Samsung Titreyecek


Çinli teknoloji devi Xiaomi yine adından söz ettirecek. Bugün Xiaomi Mi Pad 5 hakkında yepyeni detaylar ve özellikler ortaya çıktı.

Ürettiği akıllı telefon modelleri ile adından söz ettiren Çinli teknoloji devi Xiaomi yine güzel haberler ile radarımıza takıldı. Aylardır yepyeni telefon modelleri ile satış listelerinden eksik olmayan şirket telefon modelleri için yayınladığı güncellemeler ile de adından söz ettiriyor. 29 Mart’ta yeni bir Mi 11 serisine ek olarak Mi Band 6’yı piyasaya süren şirket şu sıralar yüzleri güldürürken bu yıla da damga vuracak gibi görünüyor. Şirket yeni tablet modeli olan Xiaomi Mi Pad 5 özellikleri ile bugün haberlerimize konu oldu. İşte detaylar.

Akıllı telefon pazarında hayati bir konuya sahip olan Çinli teknoloji devi yine güzel bir haber ile gündeme geldi. Dünyanın en büyük Çinli akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi, akıllı telefonlardan sonra şimdi de tablet modelleri ile rakiplerini korkutmaya hazırlanıyor. Şirketin sıradaki tableti olması beklenen Mi Pad 5 hakkında yepyeni bilgiler geldi. Cihazın özellikleri  az çok belli olmuş oldu.

Xiaomi Mi Pad 5
Xiaomi Mi Pad 5

Xiaomi Mi Pad 5 Özellikleri

Çinli teknoloji devinin sıradaki tableti hakkında gelen bilgilere göre cihazın kod adı K81C olarak belirlendi. Hızlı şarj desteğine ve artırılmış hertz ekran ile karşımıza çıkacağı ifade edilen tablet modeli iki farklı versiyonla kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bu modellerin ayırt edici özelliklerinden bir tanesi ekran boyutları olacak. Küçük model Dimensity 1200 SoC ile lansmana çıkacak. Büyük model ise Snapdragon 870’ten güç alarak piyasaya sürülecek. 144Hz yenileme hızına ek olarak 480Hz dokunma hızına ev sahipliği yapacak olan modeller uzun ömürlü bir deneyim sunacak. Snapdragon 870 işlemciye sahip olacak olan model bünyesinde 8.000mAh bataryaya da yer verecek.

Özel bir MIUI kullanıcı arayüzünü de karşımıza çıkaracak olan cihaz, tıpkı Windows’ta olduğu gibi başlat menüsüne ve görev çubuğuna benzer bir yapıya da sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu