Güncel Teknoloji HaberleriNetflixSinema-dizi

La Casa de Papel 3. sezon yayın tarihi açıklandı


La Casa de Papel 3. Sezon yayın tarihi, Netflix Türkiye tarafından açıklandı. Netflix hem Twitter hem de YouTube resmi hesaplarından duyuru videosu yayınladı.

Netflix”in en sevilen dizilerinden biri olan La Casa de Papel’in üçüncü sezonu 19 Temmuz tarihinde izleyiciyle buluşacak.

La Casa de Papel 3. sezon
La Casa de Papel 3. sezon

Daha önce yayınlanan bir posterde yüzü maskeli yeni bir oyuncunun olacağını öğrendik. Bunun kim olduğu ise hala bir sır. Ayrıca dizi hayranları yeni sezonda Berlin’in olup olmayacağının merakını yaşıyor. Öldüğü sanılan karakterin 3.sezon bazı çekimlerde göründüğü iddia edildi. Bu gelişme Berlin’in şiddetli çatışmadan bir şekilde kurtulduğunu gösteriyor.

La Casa de Papel 3. sezon duyuru videosu

La casa de papel , Álex Pina tarafından İspanya’daki Antena 3 kanalı için yaratılan bir soygun dizisi. 2 parça halinde yayınlanan tek sezonluk bir dizidir. 2 Mayıs 2017’de ilk kez yayınlanmış, 23 Kasım 2017’de sona ermiştir. Úrsula Corberó, Paco Tous ve Alba Flores gibi oyuncular oynamaktadır. İki sezondan oluşan dizinin şimdi üçüncü sezonu 19 Temmuz’da yayınlanacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu