Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Efsane Telefon Red Hydrogen One Ne Zaman Tanıtılacak?

Akıllı telefon pazarında inovasyon yapmak çok zorlaşmış bir durumda. Büyük üreticilerin inovasyon anlayışı halen üst tarafa çentik koymak ve ön tarafa ikinci kamera eklemekten öteye gidemezken dünyanın en iyi kameralarını yapan ve kamera dünyasının efsane markası RED geçtiğimiz yıl bir telefon yapacağını duyurmuştu. Bu telefon bir süredir prototip aşamasındaydı ve telefonu canlı canlı gören tek basın mensubu ise Marques Brownlee oldu. Marques’in dünyada ilk kez yaptığı Red Hydrogen One incelemesini ise hemen aşağıda paylaşalım. Marques telefonun ekranını gördüğü ilk an şaşkınlığını bakın nasıl da gizleyemiyor.

Red Hydrogen One FCC Onayını Aldı!

Ortaya çıkan belgelere ve açıklamalara göre tüm mobil pazarın heyecanla beklediği Red Hydrogen One Amerika’da Federal İletişim Kurulu yani FCC (Federal Communications Commission’dan) onay alarak nihai bir ürün halinde geldi. Bu da telefonun kısa süre içinde tanıtılacağı dedikodularının dolaşmasına imkan verdi. Bir gurup medya telefonun Şubat ayında yapılacak Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtılacağını belirtirken biz sürecin yaz aylarını bulabileceğine inanıyoruz.

RED Hydrogen One
RED Hydrogen One

Red Hydrogen One Teknik Özellikleri Belli Oluyor!

Alınan FCC onayı ile birlikte telefonun bazı teknik detayları da ortaya çıkmış oldu!

  • Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti
  • 3,5mm kulaklık çıkışı
  • Çift sim kart
  • Arttırılabilir hafıza için Micro SD kart yuvası
  • 4500 mAh pil gücü

Bu özelliklere ilaveten telefonun 3D video kaydı yapabildiğini ve 3V adı verilen bir teknoloji ile ekranında hologramik 3 boyutlu videoların oyantılabildiğinin de altını çizelim. Aşağıdaki video bu teknolojinin nasıl çalışabildiğine de bir fikir olacaktır diye düşünüyoruz. Ne derseniz deyin Red Hydrogen One mobil pazarda büyük bir değişim ve gelişime imza atacak diye düşünüyoruz. Bir sonraki telefonumuzun Hydrogen One olacağının da duyurusunu resmi olarak yapmış olalım…

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/yapay-zeka-ne-zaman-oleceginizi-soyluyor/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu