Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Akıllı Telefon Patenti ile Gündemde; “Benzersiz Tasarım?”

OPPO’nun alt markası realme, yeni bir şeyler deniyor. realme, tasarım olarak diğerlerinden daha farklı bir akıllı telefon tanıtabilir!

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası konumunda bulunan ve OPPO vesilesiyle kısa sürede birçok pazarı domine eden realme, yeni akıllı telefonlar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Arayüz tarafında realme UI‘ı kullanıcılarla buluşturan, donanım tarafında bütçe odaklı olmasına rağmen oldukça iddialı modelleri pazara sunan, tasarım tarafında ise hep aynı hatları benimseyen şirket, yeni akıllı telefon patenti ile bu gidişatı değiştireceğe benziyor.

Göz alıcı renklere sahip telefonlar tanıtan; ancak kamerayı çoğu zaman sol üst köşeye dikey olarak konumlandıran realme, son zamanlarda bu huyunu ufak ufak terk etmişti. Tabi dikkatli bakmadığınız sürece. Yani şirket, her ne kadar bu tasarım çizgisinden uzaklaşmış gibi gözükse de, sadece kamufle etmişti (örneğin; 7 serisi, Q2 serisi, X7 serisi vs.). Bugünse çok daha farklı ve “Benzersiz” bir tasarımı karşımıza çıkartan şirket, oval kamera kurulumuna sahip bir telefon tanıtabilir.

Alınan patente göre arka tarafta dikey değil, oval bir kamera kurulumunu kullanıcılara sunacak olan yeni realme modeli, dört dairesel ve bir dikdörtgen bir deliğe sahip. Aynı zamanda bu dört dairesel deliğin sağ ve sol tarafta bulunanları, yukarıda ve aşağıda bulunanlardan daha küçük. Bu da iki ihtimal üzerinde yoğunlaşmamızı sağlıyor; ya birisi led flaş, birisi kamera sensörü, ya da her ikisi de led flaş.

Alttaki dikdörtgen açıklık ise periskop lens veya lazer otomatik odaklama modülü olabilir. Tüm bunların henüz iddia ve öngörü olduğunu da belirterek yeni realme’nin yeni akıllı telefonunu beklemeye koyulalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu