Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorHuaweiMobirollerSamsungTeknoloji

1.200 TL’lik Android Telefonlar Övgü Topladı

AnTuTu, Android telefonlar için ilginç bir liste paylaştı. En çok övgü toplayan telefonların arasında 150 dolarlık modeller de yer alıyor.

Performans testi uygulaması olan AnTuTu, 1 Ağustos – 31 Ağustos 2021 tarihleri ​​arasında yalnızca Çin pazarı için hazırlanan Ağustos Android cep telefonu övgü listesini açıkladı. Android telefonlar bu listede kozlarını paylaşırken, listede 150 dolar yani 1.200 TL’lik telefonların yer alması herkesi şaşırttı diyebiliriz.

Listenin ilk sıralarında sırasında, Honor 30 Pro+ ve Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G amiral gemilerine ek olarak, fiyatı ile dikkat çeken OPPO K9 5G modeli de yer alıyor. Bu telefonlara sırasıyla Huawei P40 Pro+ ve Huawei Mate 30 5G eşlik ediyor.

OPPO K9, bu yılın Mayıs ayında 1999 yuan başlangıç ​​fiyatıyla piyasaya sürülmüştü. Snapdragon 768G işlemci ile donatılan bu telefonda 90Hz tazelemeli Samsung OLED ekran, 65W kablolu hızlı şarj desteği ve 64 megapiksel ana kameralı üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Amiral gemisi modellerine kafa tutan bu telefonun ilk üçe girmesi büyük bir başarı olarak gösteriliyor.

Honor 30 Pro+’a gelecek olursak, Kirin 990 yonga seti ile gelen bu telefonda 40W hızlı şarj desteği yer alıyor. Yakın zamanda Çin’de HarmonyOS 2.0 güncellemesi alan bu model, fiyatına rağmen sunduğu hız ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Huawei’den ayrıldıktan sonra ataklarına devam eden Honor, uzun vadede performans canavarı telefonlara odaklanacak gibi görünüyor.

Android Telefonlar

Listede ayrıca Meizu 18, Galaxy S21 Ultra, Honor Magic 3 Pro, vivo X60 Pro+ ve Tencent Red Magic 6 Pro modelleri de yer alıyor. AnTuTu’nun bu listeye devam etmesi ve 2022 yılında listenin komple değişeceğini düşünüyoruz. Ancak listede bir tane bile Xiaomi telefonunun yer almaması oldukça üzücü bir durum. Bakalım Xiaomi bu listeye girebilmek için yeni ataklar yapacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu