Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Çift Hatlı En İyi Telefonlar

Akıllı telefonlar hayatımızın büyük bir parçasını oluşturuyor. İş hayatında birçok kişinin artık laptop yerine cep telefonu kullandığı da ortadaki en önemli gerçeklerden birisi. İş telefonu ve özel telefonu olan birçok kişinin ise çift telefon taşıması kaçınılmaz durumlardan birisi. Bu sorunu yaşayan insanlar ise çift hatlı telefonlara yöneliyorlar. Biz de bugün sizler için Çift Hatlı En İyi Telefonlar sıralaması yapmak istedik.

Bu noktada çift hatlı telefonlardan her iki hattın da açık olabileceğinin altını çizelim. Yeni nesil yonga setleri artık buna izin veriyorlar. Daha önceleri böyle bir sorun olduğunu ve sadece tek bir hattın açık olabildiği zamanları hatırlıyoruz ama artık böyle bir sorun yok ve her iki hatta aynı anda aktif bir şekilde kullanılabiliyor. Bu da çift hatlı telefonların son dönemde böylesine tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden birisi.

Listemizde en iyi en kötü diye bir sıralama yok; zira bunlardan hangisi sizin için uygunsa onu tercih edebilirsiniz…

Çift Hatlı En İyi Telefonlar Listesi 2017

  • General Mobile GM5 Plus

Detaylı incelemesini yaptığımız General Mobile GM5 Plus ortalama bir Android kullanıcısının tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte. 5,5 inç Full HD ekranı 2,5D ekran kesimi ile birleşiyor ve oldukça iyi bir görünüm elde ediyor. Telefona güç veren Snapdragon 617 oldukça iyi bir performans ortaya koyuyor. 32GB Arttırılabilir Hafıza  ve 3GB RAM gücü ile dikkatleri üzerine çekerken 3000 mAh pil gücü mesai saatleri boyunca telefonu kullanabilmenize olanak sağlıyor. Telefonu alırken “General Mobie GM5 Plus d” yazmasına dikkat edin.

General-Mobile-5-Plus

  • Samsung Galaxy A8 2016 Çift Sim

Çift Hatlı En İyi Telefonlar listemizde Güney Koreli teknoloji devi ve orta segment pazarının rakipsiz lideri Samsung’un ülkemizde resmi kanalla satılan en üst segment çift hatlı telefonu Galaxy A8 2016 oluyor. Bir de ithalatçı yoluyla getirilip satılan ve çift hatlı telefon pazarının en tepesinde bulunan Galaxy S7 Duos bu pazarın en önemli oyuncuları oluyor.

Galaxy S7 duos
Galaxy S7 duos
  • Huawei Mate 9

Çift hatlı telefon denince akla her daim orta / alt segment ürünler gelmiştir. Bu algıyı Huawei Mate 9 ile birlikte yıkıyor ve telefona çift sim seçeneği ekliyor. Bu da bizim de oldukça hoşumuza giden bir durum. Orta segment bir telefon almak istemiyor ve öift sim kart seçeneğini amiral gemisi bir modelde hem de Türkiye Garantisi altında yaşamak istiyorsanız mutlaka ama mutlaka Huawei Mate 9‘u değerlendirmelisiniz. Biz telefonu oldukça beğendik bunu da bu bağlamda belirtelim…

huawei-mate-9-launch-4

  • Asus Zenfone 3 Max

Asus‘un Haziran ayında pazara sunduğu ve 4130 mAh pil gücü ile tam bir pil canavarı olan telefonu Asus Zenfone 3 Max kullanıcılarına çift hat seçeneğini uzun pil ömrü ve oldukça makul fiyatıyla sunuyor. Şu anda da incelemesini yaptığımız Asus Zenfone 3 Max, 1000 TL‘lik fiyatı ile çift hatlı telefon tercihinde sizleri oldukça memnun edecek bir ürün olarak dikkatleri üzerinde topluyor. Kutu açılış ve ön değerlendirmesini yaptığımız telefonun tüm detaylarını sizlerle önümüzdeki günlerde paylaşacağız…

asus-zenfone-3-max-zc520t-1

  • Lenovo K6 Power

Çinli üretici Lenovo ülkemizde oldukça agresif işler ortaya koyuyor. Biz teknoloji basınına en ufak bir katkısı olmayan Lenovo, basiretsiz yöneticiler tarafından yönetilse de oldukça başarılı ürünler ortaya koyuyor. K5 serisi ile oldukça başarılı olan üretici global pazarda daha fazla söz sahibi olmak için bu seriyi güçlendirerek K6 serisi ile karşımıza çıkıyor. Lenovo K6 Power 4000 mAh pil ve 5.0 inç ekranı ile orta segmente yeni bir soluk getiriyor. Çift Hatlı En İyi Telefonlar listesinde Lenovo’nun oldukça önemli bir yeri var…

K6 Power

  • ZTE Axon 7 ve ZTE Axon 7 Mini

Çinli üreticilerin hemen hemen her telefonu çift sim kartlı oluyor. Zira Çin’de çift sim kartlı telefonlar oldukça popüler. Çin’in en önemli üreticilerini başında gelen ZTE, ülkemiz pazarına hızlı bir giriş yaptı. Lenovo gibi basiretsiz yöneticiler tarafından yönetilen ve basiretsiz PR ajansları tarafından yönlendirilen ZTE oldukça başarılı işlere imza atıyor. Amiral gemisi ZTE Axon 7 ve ZTE Axon 7 Mini ile farklı bir kullanıcı deneyimi isteyen kullanıcılara sunuluyor.

ZTE Axon 7 mini

Peki sizin favoriniz hangisi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu