Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Uygun Fiyatlı Galaxy A13 4G Yeni Özellikleriyle Şaşırttı!

Şirketin yaklaşan uygun fiyatlı Galaxy A13 4G modeli, yeni detayları ile gündemde. İşte akıllı telefonun yeni özellikleri karşınızda.

Güney Koreli teknoloji devinin giriş segmentinde yer alacak akıllı telefonu Galaxy A13 4G, internete yeni sızıntıları ile sık sık çıkıyor. Daha önce Bluetooth SIG sertifikasını başarıyla geçen akıllı telefon bu defa FCC sertifikasında ortaya çıktı. Sertifika listesi, cihazın bazı önemli ayrıntılarını ortaya koydu. Gelin detaylarını inceleyelim.

Galaxy A13 4G Özellikleri Detaylanıyor!

Son FCC listesine göre A13 4G, SM-A135F/DSN model numarası ile piyasaya sürülecek. Akıllı telefon, EB-BA217ABY pil model numarasına sahip 5.000 mAh kapasiteli batarya taşıyacak. 15W hızlı şarj desteği taşıyan cihaz, çift bantlı Wi-Fi modülüne sahip olacak.

Temassız işlemler için NFC ve ekstra depolama için microSD kart desteği getirecek olan akıllı telefon, Bluetooth 5.0 desteği ile gelecek. Cihazın kutusunda kablolu bir kulaklık, USB Type-C kablosu ve EP-TA800 model numarasına sahip bir seyahat adaptörü yer alacak.

Galaxy A13 4G

Bunların dışında cihaz daha önce Geekbench’te tespit edilmişti. 152 tek çekirdekli puan ve 585 çok çekirdekli puan alan telefon, Exynos 850 yonga seti tarafından desteklenecek. Sekiz çekirdeğe sahip olan işlemci, giriş seviyesine uygun deneyim sunacak.

Kutudan Android 12 ile çıkması beklenen akıllı telefon, 3 GB RAM seçeneği ile gelecek. Dörtlü kamera kurulumuna sahip olan cihaz, güvenlik için güç tuşuna yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcı taşıyacak. Yakında piyasaya sürülmesi beklenen cihazın yeni gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu