Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S10 modellerde parmak izi /ekran koruyucu sorunu halloldu

Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip akıllı telefonlar geçtiğimiz yıldan bu yana mobil dünyasında yer almaya başladı. Bu yıla geldiğimizde bu tarayıcıları artık orta segment telefonlarda görüyoruz. Son olarak Galaxy S10 ve S10 Plus’ta ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı kullanıldı. Bu modellerde kullanılan Ultrasonik Parmak İzi Sensörü diğerlerinden farklı olarak daha hızlı ve verimli çalışıyor, ancak bazı dezavantajları da yok değil.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Parmak ve sensör arasına üçüncü bir katman yerleştirildiğinde ne yazık ki UFS sensörler verimli çalışmıyor. Bu da ekranı korumak isteyen kullanıcılar için zorluklar oluşturabilir.

Samsung bu zorluğun üstesinden gelmek için GalaxyS10 ve S10 Plus modellerini önceden uygulanmış bir ekran koruyucu kutuya yerleştiriyor. Genel müşteri deneyimini artırmak adına bu gelişmenin önemli olduğunun altını çizelim. Hatta Samsung’un kutu içerisine ikinci bir koruyucu yerleştirmesi güzel bir jest olurdu doğrusu.

GalaxyS10 modeller 8 Mart tarihi itibariyle birçok ülkede satışa sunulacak. Şu an ön sipariş sürecinde olan telefonların yanında Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede önemli hediyeler veriliyor.

Samsung Türkiye Galaxy S10’nun yanında verilecek hediyeleri açıkladı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu