Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note Serisine Neler Oluyor? 2021’de…


Samsung Galaxy Note serisi ile ilgili yeni tartışmalar var. Samsung’un 2021 yılında serinin  son telefonunu piyasaya süreceği iddiaları var.

Galaxy Note 20 serisinin piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra, Samsung’un popüler seriyi 2021’de bitierebileceği bildirildi. Şimdi Kore’den yeni bir rapor, yeni Note telefonlarının önümüzdeki yıl piyasaya çıkacağını söylüyor ancak gerçekten öldürme planları olduğunu doğruluyor.

Bilginin orijinal kaynağının Çinli blog IT Home tarafından The Korea Herald olduğu söyleniyor. Yayın, Samsung’un gerçekten de seriyi baltalamayı planladığını ve bazı özelliklerini Galaxy S21 Ultra’ya dahil edileceği bildirilen S Pen kalemi gibi S serisine taşıdığını bildirdi. Görünüşe göre serinin bazı özelliklerini S serisine getirme kararı, S serisinin satışlarını artırmaya yönelik bir pazarlama stratejisi.

Galaxy Note 20
Galaxy Note 20

Kaynak, serinin ne zaman bitirileceğinden bahsetmiyor, ancak bunun Samsung’un planlarında olduğunu doğruluyor. Gelecek yılın serisi, Galaxy Note 21 olarak gelecektir. Exynos 2100 ve Snapdragon 875 gibi Galaxy S21 serisi ile aynı işlemcilere sahip olmalıdır.

Gelecek yıl S serisinin yeni telefonlarının S21, S21 Plus ve  S21 Ultra dahil olmak üzere üç farklı modelde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Rapor ayrıca, üç varyantın da S Pen giriş işlevi tarafından destekleneceğini ekledi. Rapor, endüstriyel kaynaklara atıfta buluarak, Samsung Electronics’in, önümüzdeki yıl Galaxy S21’e uygulanacak S Pen girdisini uygulayan bir bileşen geliştirdiğini iddia etti. Yeni bilgiler verildikçe siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu