Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi MIUI 12.5 Bir Telefon İçin Daha Yayınlandı! İşte Tüm Özellikler

Xiaomi MIUI 12.5 güncellemesi günden güne yayılmaya devam ediyor. Beklenen güncelleme Mi 10S akıllı telefona da geldi. İşte özellikler.

Android 11 tabanlı güncellemeler günümüzdeki akıllı telefonlara gelmeye devam ediyor. Dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi Android gün geçtikçe güçlenmeye devam ediyor. Dünyanın dört bir yanındaki telefon kullanıcıları günümüzde Android 12’yi beklerken, Android 11’de tüm hızıyla kullanıcı kitlesini artırıyor. Samsung ve Xiaomi gibi markalar Android 11 temalı güncellemelerini kullanıcılarına sunarak pek çok yeniliği de deneyimleme fırsatı veriyorlar. Çinli teknoloji devi bugün Mi 10S için Xiaomi MIUI 12.5 güncellemesini yayınladı. Kullanıcılara yepyeni özellikler sunuldu.

Mart 2021’in ortasında kullanıcıların karşısına çıkan amiral gemisi Mayıs ayında da satışlarına kaldığı yerden devam ediyor. Geçen aydan bu yana kadar beta güncellemeler alan telefon şimdi de yeni özellikler ile adeta baştan aşağı yenilendi. Yeni güncelleme şuan da Çin’de indirilebiliyor.

Xiaomi MIUI 12.5
Xiaomi MIUI 12.5

Mi 10S İçin Xiaomi MIUI 12.5 Yayınlandı

Bu sabah itibari ile Çin’deki kullanıcıların erişimine açılan güncelleme yeni kullanıcı arayüzü getirdi. Kullanıcılara daha hoş ve sade bir arayüzü deneyimleme fırsatı veren şirket güncelleme ile telefonu da güçlendirdi. Yeni güncelleme ile daha kararlı bir hale gelen telefon çeşitli hatalarını da gidermiş oldu. Performans iyileştirmelerini de kullanıcılara getiren işletim sistemi gelişmiş gizlilik ayarları ile her detayı kısıtlama seçeneği sunuyor. Güncellenmiş Notlar uygulaması ile artık daha hızlı ve pratik şekilde notlar tutabilecek, yeni animasyonlar ile telefonu kullanmaktan zevk alacağız. Şuan için Çin’de erişime açılan güncelleme yakın da diğer ülkelerde de lansmana çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu