Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P50 Pocket En Net Hali ile Karşımızda


Huawei’nin Galaxy Z Flip 3 rakibi telefonu Huawei P50 Pocket en net hali ile bugün karşımıza çıktı. Tasarımı efsane görünüyor.

Huawei, katlanabilir telefon işine tam gaz devam ediyor. 23 Aralık’ta tanıtılacak olan Huawei P50 Pocket bugün en net görselleri ile karşımıza çıktı. Samsung’un dikine katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 3’e rakip olacak olan bu telefon tasarımı ile rakibine karşı büyük bir avantaj sunacak gibi görünüyor. Tasarımı ile şık ve lüks tutkunlarının bir bakışta ilgisini çekecek olan bu telefon, ince ve dar çerçeveleri ile ön plana çıkıyor.

Huawei’nin dikine katlanan telefonunun Samsung Galaxy Z Flip 3‘ten en büyük farkı daire içerisindeki ekranı olacak. Bu ekranda gelişmiş bildirimlerin görüntülenmesi bekleniyor.  Ayrıca bu telefon kamera konusunda P50 ile neredeyse aynı bir deneyim sunacak. Telefonun arkasında üçlü kamera kurulumu ve bir adet de LED flaş bulunacak.

Huawei P50 Pocket

Şimdiye kadar, akıllı telefon hakkında daha fazla ayrıntı yok. Huawei’nin bu telefonda Snapdragon 888 veya Kirin 990 yonga setine yer vereceği söyleniyor. RAM tarafında ise muhtemelen 8 GB RAM ve 12 GB RAM‘li sürümleri bulunacak. İşletim sistemi olarak Android yerine HarmonyOS 2.0‘ı tercih edecek olan Huawei, bu telefonu ilk olarak anavatanı olan Çin’de satışa sunacak.

Fiyat açısından Huawei’nin 1.500 dolar fiyat bandını aşmaması büyük önem taşıyor. Rakibi Galaxy Z Flip 3 ile hemen hemen aynı fiyatlara satılmalı ki global pazarda rakibine karşı bir adım önde olsun. Telefon sektöründe ambargolardan dolayı büyük yara alan Huawei’ni yılmadan farklı bir şeyler denemesi oldukça sevindirici. Demek ki firmanın bu sektörden çekilmeye hiç niyeti yok. Aksine eski şaşalı dönemlerine dönmek istiyorlar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu