Akıllı TelefonAndroidrealme

realme GT Neo 5 SE, Tahmin Edeceğinizden Daha İyi Olacak

realme GT Neo 5 SE, Snapdragon 7+ Gen 2’den güç alacak. Telefonun pil ve hızlı şarj özelikleri de fark yaratıyor.

realme bir süre önce üst segmenti hedefleyen GT 5 Neo modeliyle fark yarattı. Arka bölümdeki şeffaf yapı ve dikdörtgen şeklinde LED aydınlatma telefona sıra dışı bir yapı kazandırdı. Son sızıntılar realme’nin bu defa GT Neo 5 SE modelini hazırladığını ortaya koydu. Daha önce TENAA’da ortaya çıkan telefonun işlemci ve şarj özellikleri netlik kazandı. realme GT Neo 5 SE, Qualcomm’un geçtiğimiz gün duyurduğu Snapdragon 7+ Gen 2 yonga setinden güç alacak. TSMC’nin 4nm üretim sürecinde geliştirilen işlemci, oyun ve kamera tarafında dikkat çeken gelişmeler içeriyor.

GT Neo 5 SE’nin şarj ve pil özellikleri de hakikaten etkileyici görünüyor. Yepyeni bir lütyum pil teknolojisinin eşlik edeceği telefonda 5.500 mAh büyüklüğünde bir batarya göreceğiz. Pil, 100 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor. Bu segmentte ve bu denli hızlı şarj desteği sunan bir telefonda ilk kez böylesine büyük bir pil göreceğiz.

GT Neo 5 SE, orijinal GT Neo 5’e göre önemli farklılıklar sunacak. Bunlardan biri de arka kısımdaki tasarımda olacak. Önceki modelde şeffaf bir yapı ve dikdörtgen şeklinde LED aydınlatmadan söz ettik. İşte fark yaratan bu iki detay SE isimli modelde olmayacak. Ekran altı parmak izi tarayıcısı ise yeni modelde yer almaya devam edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu