Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSTeknoloji

iOS 11.4 yükledim pişmanım Hakim Bey!!!

Akıllı telefon pazarının en önemli sorunu sanırız güncellemedir. Android kullanıcıları iOS işletim sistemi gibi güncelleme alamadıklarından şikayet ederken iOS kullanıcılarının ise telefonlarının her zaman güncel olması ile ilgili övündüklerine şahit oluyoruz. Son aylarda Apple’ın eski telefonları bilerek ve isteyerek yavaşlattığının ortaya çıkması ile mobil sektör ciddi bir bunalıma girse de Apple’ın bu durumu “fazla abartmayın pil ömrü tükeniyordu ve bizde işlemci saat hızını düşürerek işlemcilerin fazla güç tüketmesinin önüne geçtik. Gelin telefonlarınızı pillerini 30 dolar karşılığında değiştirelim” demesinin üzerinden pekte uzun bir süre geçmedi. Geçtiğimiz hafta dağıtıma sunulan iOS 11.4 güncellemesi ise birçok kullanıcıyı çileden çıkardı. Oldukça yakın bir arkadaşımız olan Bayram AKTAŞ‘ın iPhone X‘e yüklediği güncellemeden sonra nasıl mutsuz olduğunu birebir gözümüzle gördük ve kendisine de geçmiş olsun dedik ama ortaya çıkan bilgilere göre daha çoook geçmiş olsun mesajı göndermemiz gerekiyor sanırız.

iOS 11.4
iOS 11.4

iOS 11.4 güncellemesini yükleyenler pişman mı?

Bugün gelen bir bilgi ile iOS 11.4 güncellemesini telefonlarına indiren bazı kişilerin pil tarafında oldukça hoşnutsuz oluğu ortaya çıktı. Bu konuda kullanıcıların geri bildirim oluşturduğunu ve genellikle bir önceki sürüm iOS 11.3’e geçiş yaptıklarını görüyoruz.

Kısacası diyeceğimiz şu; güncelleme dediğimiz şey sizi stabiliteden uzaklaştırıyorsa bunun yapılmasının bir anlamı kesinlikle ama kesinlikle yok. Peki siz yeni güncellemeden memnun musunuz? Yorumlarınızı Volkan MANAV Youtube kanalındaki en son videonun altına bekliyoruz…

Xiaomi CEO’su Xiaomi Mi 8 pil testi yaptı! İşimizde gözün mü var eyy Lei Jun!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu