Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeCep TelefonuGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMIUIMobirollerTeknolojiXiaomiYapay ZekaYazılım

MIUI 12’nin özel kamerası için yeni modlar ve özellikler geldi!!! (Video)

MIUI 12 ile birlikte güncellenen kamera uygulaması bugün aldığı bir güncelleme ile artık daha fazla moda ve özelliklere kavuştu

Çinli teknoloji devi Xiaomi, bildiğiniz üzere MIUI 12  ile birlikte kamera arayüzünü de baştan aşağı yeniledi. Ancak, bazı kullanıcılar yeni kamera uygulamasında çok az mod olduğunu bildirdi. Bunun üzerine bugün, Xiaomi kamera departmanı ürün direktörü  Queena Xiaomi, mevcut kamera uygulamasına artık daha fazla mod eklediğini ve yakında da bu özelliğin tüm kullanıcıları için geleceğini belirtti. Yeni eklenen modlara , kamera arayüzünde sağ, sola ve yukarı kaydırma işlemleri ile ulaşabilirsiniz.

Şimdi gelin, kamera departman ürün müdürü Queena Xiaomi’nin yaptığı açıklamalara bir göz atalım:

“Arkadaşlarımızın isteği üzerine özel kameramıza daha fazla mod seçeneği ekledik. Bu modlara erişmek için yapmanız gereken tek şey uygulamanın içindeyken yukarı, sağ ve sola kaydır işlemlerini uygulamak olacak. Ancak bu yenilikler ilk olarak, MIUI 12’nin dahili beta sürümünde olan kullanıcılara sunulacaktır. Onlar uygulamayı deneyimleyip test ettikten sonra ise, açık beta olarak diğer kullanıcılar da yeni modlardan yararlanabilecektir.

Yukarıdaki açıklamadan da anlayacağınız üzere, kameradaki mevcut değişikliklikler şuan sadece MIUI 12 kapalı beta kullanıcıları için mevcut. Eğer sizlerde bu yenilikten bir an önce yararlanmak istiyorsanız, dahili beta sürümüne kayıt olabilir ve kamerada ki yeni özellikleri deneyimleyebilirsiniz.

MIUI 12 ile gelen kamera uygulaması, bildiğiniz üzere yeni bir arayüz ve  hareket işlevlerini sunuyor.  Ayrıca, tam ekran çekimin yanı sıra  renk ve ses özelleştirme gibi yeni özellikleri de beraberinde getiriyor.

MIUI 12 kamera güncelleme programı

  • Mayıs ayı geliştirme sürümü: Redmi Note7, Mi8, Mi8 Explore, Mi8 Fingerprint, MiX3, MiX2S, Mi8 SE.
  • MIUI 12 Stable Edition sürümünün ardından,  Mi 10 Youth, K30 5G, K30, K20, Redmi Note7, CC9 E, Mi 8 SE, Redmi 8A, Redmi 8, Redmi 7/7a ve birçok yeni modelde daha sonradan eklenecektir.

MIUI 12 ile gelen yenilikler:

  1. MIUI  ana ekranına Google araç çubuğu eklendi.
  2. Kamera arayüzü yenilendi
  3. Uygulama bildirimleri baştan aşağı yenilendi
  4. Reklamlar tamamen kaldırıldı
  5. Arayüz baştan aşağı yenilendi ve yeni sistem animasyonları eklendi
  6. “Mükemmel” karanlık mod diğer adıyla Dark Mode 2.0
  7. Yeni çoklu görev
  8. Yeni oyun modu
  9. Yeni tarayıcı uygulaması.
  10. Yenilenmiş bildirim paneli. (Control Center)
  11. Hava durumu uygulaması yeni animasyonlar ile güncellendi(Kar, yağmur, Güneşli)
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu