Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate 20 Pro yeni rengi ile çok daha kışkırtıcı!

Akıllı telefon pazarında üreticilerin farklı renkleri ürün lansmanı sonrasında satışa sunmalarının ürünün popülaritesini korumak adına yaptıklarının farkındayız ama bu da telefonu alan birçok kişinin markaya kızgınlığını artmasına sebep oluyor. Bu haberin aynısını dün Xiaomi Pocophone F1 için yaptık. Telefon tanıtıldıktan aylar sonra Çinli üretici sarı renkli bir modeli bizlere sundu. Bugün de kırmızı rengi ile Huawei Mate 20 Pro karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro kırmızı rengi ile karşımıza çıkıyor!

Çinliler 10 Ocak tarihini nedendir bilemiyoruz ama kafaya takmış görünüyorlar. Meizu ve Xiaomi‘nin de 10 Ocak tarihinde yeni telefon tanıtacağı kesinleşmişken Huawei Mate 20 Pro kırmızı rengi ile 10 Ocak tarihinde bizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Kırmızı rengin telefona çok yakıştığını da belirtelim. Bakalım Huawei Türkiye bu rengi ülkemiz kullanıcılarına sunabilecek mi? Fiyatlandırma tarafında bir değişiklik bulunmadığı belirtiliyor ve bu bizce oldukça önemli bir detay. Başka markaların renk tarafında fark aldığı bir ortamda umarız Huawei her hangi bir fiyat farkı bizlere uygulamaz…

Xiaomi Pocophone F1 yeni rengi ile karşımızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu