Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno 3 basın davetiyesi ile ipucunu verdi!

Bugün dağıtılmaya başlanan OPPO Reno 3 basın davetiyeleri oldukça güzel bir sürprizi bizlere sundu. Böylece telefonun özellikleri de sızdı.

OPPO dün yaptığı OPPO INNO etkinliği kapsamında yeni nesil OPPO Reno 3 serisini ilk defa gösterdi. Bildiğiniz üzere telefon 26 Aralık tarihinde tanıtılacak. OPPO bu lansman için bir basın davetiyesi yolladı ve bu basın davetiyesi yine sürprizi ile geldi.

OPPO basın davetiyesi yanına sinema çekimlerinde sahneler karışmasın diye kullanılan not tahtasına benzer bir tahtayı da davetiyeye ekledi. Oldukça güzel düşünülmüş bu ayrıntı herkesin hoşuna gitti. Peki bu ne anlama geliyor?

Bu tahtanın telefonun video çekim özelliğine hitaben davetiyeye eklendiğini düşünüyoruz. Zira gelen bilgilere göre OPPO özellikle video tarafında ciddi bir güncelleme yapacak ve bu da Reno 3 serisi ile başlayacak.

Bir süre önce Honor V30 basın davetiyesi kay kay ile gönderilmiş ve telefonun OIS özelliğine dikkat çekmek istemişti. Geçtiğimiz günlerde de Vivo X30 serisi için basın davetiyesi yanına teleskop eklenmiş ve telefonun 60X Zoom özelliğine atıfta bulunulmuştu.

Vivo X30
Vivo X30

Telefonun iki modeli olacak. Bunlardan düz Reno 3 modelinde Qualcomm Snapdragon 765G 5G çipi varken; Reno 3 Pro modelinde ise MediaTek 5G modem kullanılacak. Reno 3 modelinde damla çentik ve Pro modelinde ise Samsung yapımı Infinty-O ekran yapısı bulunacak. 6.5 inçlik AMOLED ekran her iki telefona da eşlik edecek. Her iki telefonda da 5G desteği olduğu için ülkemiz pazarına gelmeyecek diye düşünüyoruz; ama belli de olmaz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu