Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 Pro Max bakın nasıl görünecek? [Video]

Bugün ortaya çıkan bir video ile birlikte iPhone 12 Pro Max ile ilgili birçok detay ortaya çıktı. Peki bu video gerçek olabilir mi?

Apple iPhone 11 serisi bize sorarsanız boşa atılan bir kurşun oldu. Apple‘ın böyle boşa atılan iPhone modelleri zaman içinde pazara sunuldu. Bunlardan en kötüsü ise sanırız iPhone 5C’dir. Apple’ın 5G pazarına telefon sunamamış olması il ilgili eleştiriler devam ederken. Apple‘ın 5G pazarlarındaki satış rakamları her geçen gün düşüyor. 5G ülkelerindeki Apple kullanıcılarının iPhone 11’e rağbet göstermezken 5G destekli iPhone 12 Pro Max  ile ilgili bugün ilk video paylaşıldı.

Ortaya çıkan videoya baktığımızda Apple tarafında önümüzdeki yıl birçok şeyin değişeceğini ama bazı şeylerin de değişmeyeceğini görüyoruz. Çentik Apple tarafında devam edecek detaylardan birisi. OPPO gibi üreticiler ekran altına kamera yerleştirme peşinde koşarken ve bununla ilgili sona gelinmişken Apple’ın halen “çentik” demesi de trajikomik olacak.

Videoya dikkat ettiğimizde yan tarafta Apple Pencil ile ilgili bir giriş noktası görüyoruz. Yeni nesil iPhone serilerinde Apple Pencil desteği olacağı da bir süredir söyleniyordu. Bu video Apple tarafından mı yayınlatılıyor ve tasarım tarafında insanların düşünceleri ya da tepkileri alınmak isteniyor bilemiyoruz ama iPhone 12 serisinden de tasarım tarafında fazla bir şey beklememek gerekiyor diye düşünmeye başladık.

Peki bu video gerçek olabilir mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu