Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei Mate 20 Pro en net haliyle karşınızda!

Mobil dünyasında meraklı gözler önümüzdeki birkaç hafta içerisinde tanıtılacak yeni telefonlara kitlenmiş durumda. Sadece üç gün sonra yeni iPhone’lar görücüye çıkacak. Akabinde beş kameralı LG V40 ve ekim ortasında ise Mate 20 modellerin lansmanları gerçekleşecek. Her geçen gün yeni sızıntılar eşliğinde sözünü ettiğimiz telefonlar hakkında yeni bilgiler öğreniyoruz. Son olarak Huawei Mate 20 Pro belki de bugüne kadarki en net görüntüsüyle karşımıza çıktı.

Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro çentik ve ince çerçeveli olacak

Çin’in sosyal medya platformu Weibo aracılığıyla yayınlanan görüntüde Mate 20 Pro’nun iPhone X vari bir çentiğe sahip olduğu görülüyor. Geniş çentik, Mate 20 Pro için gelişmiş bir 3D yüz tanıma sisteminin habercisi. Üst kısımda geniş alana yayılmış çentik dışında telefonun neredeyse çerçevesiz olduğunu söyleyebiliriz.

Bir başka gelişmede ise telefonda iddiaların (6.9 inç) aksine 6.24 inç büyüklüğünde kavisli bir AMOLED ekran kullanılacak. Bu ekran 3120 x 1440 piksel çözünürlüklü olacak. 7nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli Kirin 980 işlemcisinden güç alacak cihazın arka tarafı ilginç bir görünümde olacak. Üçlü kamera ve LED flaş alt bölümdeki gibi dizili olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu