Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi İndirim Furyasının Kralı Oldu!


11.11 satışlarında en yüksek rakamların sahibi olan Xiaomi, indirim konusunda müşterilerini sevindiriyor. İşte gelişmenin detayları.

11 Kasım satışlarında Çinli teknoloji devi Xiaomi, indirim furyasında en çok satış yapan şirket oldu. En büyük Çinli çevrimiçi perakendeci JD.com’a göre lider Xiaomi, Apple, Samsung ve Honor dahil olmak üzere önde gelen markalardan daha fazla akıllı telefon sattı.

Xiaomi, 11.11 Satışlarında En Çok Akıllı Telefonu Satarak Zirveye Oturdu!

Listelerdeki satış rakamlarına göre Xiaomi lider konumda bulunarak, Apple ve Honor tarafından takip edildi. Xiaomi’nin satış rakamlarını önemli ölçüde artıran Redmi K40 ve Redmi 9A, 11.11 indirimleri sırasında en çok satılan telefon listesinin başlarında yer aldı. Ayrıca Apple’ın yakın zamanda piyasaya sürülen iPhone 13’ü de büyük performans sergiledi. Genel olarak Xiaomi, en çok satan 20 cihazın %50’sine sahip olarak zirveye oturdu.

Ayrıca realme, OPPO’dan daha iyi performans gösterdi. Honor da Huawei’yi geride bıraktı. En pahalı akıllı telefonlardan olan Apple’ın iPhone 13’ü başta olmak üzere Mate X2 ve Samsung Galaxy Z Flip3 gibi katlanabilir cihazlar da yüksek satış rakamlarına ulaştı.

Çin markalı akıllı telefonların satış çizgisi dünya gelinde yukarı yönü hızla takip etmeye devam ediyor. Xiaomi, müşterilerine sunduğu fiyat ve performans politikası sebebiyle yüksek satış rakamlarını her zaman toplayarak bu indirim furyasında da birinci olmayı başardı. Yeni indirimlerde de şirketin yine bu başarıyı sağlayacağını düşünüyoruz. Gelişmeler için sıkı takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu