GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRazerTeknoloji

Razer iPhone ve Android için bir şey yaptı! İyi ki de yaptı!

Razer iPhone ve Android için Razer Kishi adı verilen yeni nesil bir oyun padi geliştirdi. Peki özelliler ve fiyat ne? İşte detaylar…

Mobil oyunculuk hayatımızın her anına girmiş bulunuyor. İster yüksek grafikli oyunlar oynayın isterseniz de şeker patlatın oyun deneyimi her anımızda yanımızda. Son dönemde mobil oyuncuların farklı aparatlar ile oyun deneyimini arttırdığını görüyoruz. Bunların en son versiyonu ise Razer tarafından yapıldı. Razer iPhone ve Android telefonlar için uyumlu bir oyun padi duyurdu. Adına da Razer Kishi denen bu yeni ürün oldukça iyi bir deneyim sağlayacak gibi görünüyor.

Razer telefon pazarında bizce oldukça başarılı olan bir üreticiydi. Tek eksikleri iyi bir pazarlama ve güncelleme tarafındaydı. Razer telefon işinden çıktığını duyurdu ve ana işi olan oyun aksesuarı ve donanımı işine geri döndü. Bugün de CES2020 etkinliği kapsamında yeni ürününü gözler önüne serdi.

Tanıtılan ürün USB-C veya Lightning konektörü ile bağlantı sağlıyor. Micro USB girişi olan bir telefonunuz varsa bu ürünü kullanamazsınız. Razer yaptığı açıklamada ürünün en önemli farkının tepkime süresinde olduğunu belirtiyor. Fiziksel gamepad’lere göre 4 kat daha tepkisel bir hareket kabiliyetine kavuşabiliyorsunuz. Android kullanıcıları xCloud veya Stadia gibi bulut oyun hizmetleriyle de yeni ürünü kullanılabilir.

Xbox One konsolundaki gibi bir tuş yapısı sunan gamepad D-pad cross, dört düğme (A, B, X, Y) ve iki analog çubuk dahil olmak üzere üstte de iki farklı tetikleyiciye sahip. Fiyatının 100 dolar seviyesinde olacağı duyuruldu. Ülkemizde de ortalama 1.000 TL’ye bu ürün satılır…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu