Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy A32 5G Netleşiyor; İşte Yeni Bilgiler

Güney Kore merkezli Samsung, Galaxy A serisini genişletmeye devam ediyor; Galaxy A32 5G, şimdi de FCC sertifikasını alıyor!

Geçtiğimiz günlerde alışılagelmişin dışında bir tasarım ile sızdırılan ve şirketin 5G destekli en ucuz telefonu olması beklenen Galaxy A32, şimdi de FCC sertifikasını alarak hakkında bildiğimiz detayları çeşitlendirdi. Birkaç ekran görüntüsüyle de sızdırılan telefon, LG Velvet‘i hatırlatan bir kamera dizilimi ile dikkat çekerken, uygun fiyatlı olacak olması sebebiyle de birçok insanın içine su serpiyor. Peki yeni model neler vaad ediyor?

Alınan sertifikasaya göre SM-A326J model numarasına sahip olacak olan Samsung Galaxy A32 5G, 15W hızlı şarj desteği ile birlikte gelirken özel 5G bantlarına da destek sağlayacak. Aynı zamanda bu telefon NFC desteğini de kullanıcılara sunacak. Muhtemelen 6.5 inç büyüklüğünde IPS LCD bir ekranla tanıtılacak olan A32, arka tarafta dört kamera modülüne (büyük ihtimalle) sahip olacak.

Bu kameralar diğer Samsung modelleri gibi herhangi bir platforma konumlandırılmazken, LG Velvet’teki gibi alt alta dizilecek; ancak Velvet’te gördüğümüz boyut farkı burada kendini hissettirmeyecek. Kameralardan üçü alt alta ve aynı boyda bulunurken, üçüncü kameranın hemen sağında daha küçük bir sensör “ben burdayım” dercesine el sallayacak. Tabi, o küçük sensör kamera ise…

Bunların dışında ana kamerası 48MP olması beklenen telefon, güç tuşuna entegreli parmak izi sensörü ile birlikte gelirken Android 11’i de çalıştıracak ve 164.2 x 76.1 x 9.1 mm boyutlarında olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu