Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy C10 resmi görüntüsü ve tanıtım videosu yayınlandı


Resmi duyurusu gittikçe yaklaşan Galaxy C10 akıllı telefon hakkında yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak Galaxy C10 resmi görüntüsü ve tanıtım videosu ortaya çıktı. Samsung’un çift arka kameraya sahip ilk akıllı telefonu olacak Galaxy C10 siyah ve altın renk seçeneğiyle karşımıza çıktı. Daha önceki Galaxy C serisi telefonlara benzer bir tasarım sergileyecek telefonun çift arka kamerası çift tonlu LED flaş ile destekleniyor.

Galaxy C10 resmi görüntüsü sızdırıldı

Daha önceki görüntülerde telefonun önden görünümü de karşımıza çıkmıştı. Galaxy C10’un ön bölümde parmak izi sensörünün gömülü olduğu fiziksel home butonu yer alıyor. 6 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran ile donatılacak yeni Galaxy C serisi telefona sekiz çekirdekli Snapdragon 660 işlemcisi güç verecek.

Galaxy C10 resmi görüntüsü
Galaxy C10 resmi görüntüsü

6 GB RAM, 64 GB / 128 GB dahili depolama, 4.000 mAh büyüklüğünde pil, Bixby sanal asistan hizmeti ve Android 7.0 Nougat Galaxy C10 modelinde öne çıkan diğer özellikler olacak. Çin ve Güney Asya ülkelerinde ilk olarak satışa sunulacak telefonun önümüzdeki süreçte paralel ithalat yoluyla ülkemizde de görmeyi bekliyoruz. Zira birçok Galaxy C serisi telefon halihazırda Türkiye’de satışa sunulmakta. Son olarak telefonun fiyatı Uzak Doğu’da yaklaşık 515 dolar seviyesinde olacak.

Galaxy S7 edge Türkiye ‘de güncelleme aldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu